Od ekstaze do očaja: Vatreni ostao bez SP-a, napušta kamp i vraća se u Hrvatsku!

Izbornik Niko Kovač mora raditi nove preinake na popisu 23 igrača koje će koristiti na Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

10.6.2014.
21:30
VOYO logo

Kolo sreće se okreće. Nakon što je prije samo desetak dana ispao najveću gubitnik priprema, Milan Badelj dobit će priliku zaigrati na Svjetskom prvenstvu.

Naime, veznjak HSV-a je skinut s popisa 23-ojice zbog ozljede i procjene da se neće oporaviti prije početka SP-a, ali najnovija vijest iz kampa hrvatske reprezentacije sugerira suprotno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nenadači član Vatrenih i tada presretni Ivan Močinić se ozlijedio na treningu, dobio je nezgodan udarac u gležanj, a ozljeda je preteška za bilo kakve kalkulacije.

Izbornik Niko Kovač sada mora pozvati zamjenskog igrača, a kao prvo rješenje nameće se upravo Badelj, koji se brže od očekivanog oporavio od ozljede aduktora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razgovarao sam s Ivanom Močinićem jer on je, nažalost, obnovio svoju ozljedu. Radi se o istom skočnom zglobu, potrebno je oko 2-3 tjedna oporavka i mi jasno moramo gledati interes reprezentacije, ali i momka i njegovog kluba i zato ga moramo poslati doma. Što se Milana Badelja tiče, mi smo poslali FIFA-i dokumentaciju za ovu ozljedu i ako to FIFA odobri, Badelj će nam se pridružiti", objasnio je Niko proceduru.

Izbornik, naime, 24 sata prije utakmice ima pravo zamijeniti igrača u slučaju ozljede, to je samo formalnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz hrvatskog kampa je stigla još jedna loša vijest. Danijel Pranjić ipak neće biti spreman za utakmicu s Brazilom, a izbornik Kovač morat će na lijevom beku izvesti već najavljeni eksperiment sa Šimom Vrsaljkom.

Liječnik hrvatske reprezentacije dr. Boris Nemec najavio je kako će Pranjić biti spreman za utakmicu s Kamerunom 18. lipnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo