OD ODLASKA BERLUSCONIJA U MILANU NEMA MIRA: / Zbog novog vlasnika izbačeni iz Europe, a sad komplicira i prodaju!

Image
Foto: AFP

Commisso želi Milan vratiti na staze stare slave

27.6.2018.
23:08
AFP
VOYO logo

To što ih je UEFA izbacila iz svojih natjecanja je tek druga po redu stvar koja navijačima Milana zadaje glavobolja, a broj jedan je, već mjesecima, pitanje vlasnika kluba i eventualna prodaja kluba koja postaje sve izvjesnija. Milan pod kineskim vlasnikom Yonghong Lijem nema potrebnu stabilnost i sada je jako blizu da promijeni vlasnika, a galvni kandidat za to je Rocco Commisso, američki milijarder i biznismen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne želi biti manjinski vlasnik

Commisso se proteklih dana istaknuo kao najozbiljniji kupac, čak je i dogovor bio pri kraju, a onda je Yonghong Li zatražio da umjesto prvotno dogovorenih 15-20% u njegovom vlasništvu nakon prodaje Milana ostane 25-30%.

"Zatvorit ću dogovor, ali samo pod mojim uvjetima. Da budem jasan, prvo moramo postići obvezujući dogovor. Nikad ne bih prihvatio da budem manjinski vlasnik. Klub mora biti moj jer mislim da ga mogu vratiti na staze stare slave", naglasio je Commisso za America Oggi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentirao je i izbacivanje iz Europe

"Ovaj Milan je sedam puta bio prvak Europe, ne zaslužuje ovakav tretman.", rekao je Commisso i demantirao glasine da je zainteresiran i za preuzimanje Palerma riječima: "Ne, Milan je Milan.".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo