'Očito je droga utjecala na njegovu glavu'

'Skupštinu treba spriječiti.

15.12.2011.
23:34
VOYO logo

"Svi klubovi su namještali. Baš svi, od županijske do prve hrvatske nogometne lige. Uvijek se znalo koji klub koje godine treba gurati, tko mora biti pri vrhu tko pri dnu", istaknuo je bivši nogometni sudac Miroslav Jedvaj, koji je prije godinu dana izašao iz zatvora zbog šverca droge.

Na njegov istup reagirao je i prozvani Igor Štimac jer je navodno on 2004. i 2005. godine plaćao 'pošteno' suđenje kada je Hajduk osvojio svoje posljednje titule prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"A što mogu kazati na takve priče. Očito je droga utjecala na njegovu glavu", istaknuo je Štimac i dodao:

"Čitam u njegovom intervjuu kako previše uvjerljivo citira svoj razgovor sa sucima, a to nema veze s istinom. On kaže da je na poluvremenu pitao glavnog suca Feljana i kontrolora Novaka zašto me nisu isključili zbog vrijeđanja, a mene su isključili već u 7. minuti. Priča mu nema veze s istinom."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Štico je najavio kako nema namjeru ponovno se kandidirati za čelnu poziciju hrvatskog nogometa, a za sjednicu HNS, koja je zakazana 21. prosinca, ističe: "Skupštinu treba spriječiti. Iz materijala je evidentno da je sazvana samo iz razloga da bi se promijenio Statut u kojem bi se novim člancima zaštitile nepravilnosti koje su se dosad radile", zaključio je za Sportske novosti.

Miroslav Jedvaj još se jednom obratio nogometnoj javnosti, u Dnevniku 3 HTV-a otkrio je još neke prljave detalje iz svoje nogometne karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dugo sam čekao kad ću javnosti moći obratiti i reći da su mi ljudi iz sudačke organizacije uništili život", rekao je Jedvaj te dodao: "Bio sam pomoćni sudac i dopadale su me mrvice. Kad ste delegirani zovu vas i jedna i druga strana, moraš biti malo pametan i dogovoriti se s jednima i drugima."

No, onda je Jedvaj otkrio šokantan podatak:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobio sam između 500 i 5.000 eura po utakmici, ovisno o tome kome se sudilo. Kad sam sudio Hajduku, dobivao sam i po 5.000 eura, a ako je bila riječ o utakmicama za prvaka, onda su te cifre rasle." specijal-201102150360004-Hrvatski nogometni savez

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo