OČEKIVAO JE TO: / Istrin trener kaže da se pribojavao da će baš ovako izgubiti od Dinama, Mamić i Pjaca zadovoljni

Image
Foto: PIXSELL, Goran Kovačić

Nogometaši Dinama vraćaju se s punim plijenom s gostovanja kod Istre 1961 nakon što su u posljednjoj utakmici 25. kola nacionalnog prvenstva upisali 1:0 pobjedu protiv domaćina.

3.3.2016.
20:54
PIXSELL, Goran Kovačić
VOYO logo

Utakmicu kojom se hrvatski prvak vratio na pet bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu momčad Rijeke, prokomentirala su obojica trenera.

Panadića razljutio gol

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strateg domaćina Andrej Panadić ocijenio je da je presudila individualna kvaliteta u redovima zagrebačke momčadi i istaknuo:

"Dinamo je jaka momčad i to se vidi po načinu na koji igraju. Na bilo kojem terenu uspostave posjed lopte koji im daje mirnoću i vremena da se odmore. Mi se pak uvijek moramo braniti i to nije lako. Žao mi je što smo tako rano primili gol, ali mi je još više žao što smo primili gol na način na koji smo na treningu i sastancima stalno upozoravali. Čovjek ima klasu, ima svoju desnu nogu na koju ide stalno, a mi dobijemo gol nakon njegove prve akcije. Tada sam bio malo ljutit. Moji igrači su imali prevelik respekt prema Dinamu, što je normalno i to shvaćam, ali su se ipak pred kraj prvog poluvremena okuražili. Ulaskom oporavljenih Bouhne i Đurića mislim da smo ipak dobili na kvaliteti igre i par puta priprijetili Dinamu, ali nema što, moram čestitati Dinamu na pobjedu. Nama ostaje žal jer smo bili jako blizu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Loš teren pogodovao domaćinu

U Dinamu ne postoji razlog za tugu, bila je ovo deseta uzastopna pobjeda momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čestitke momčadi na pobjedi koju smo teško izborili i sreća da smo rano zabili gol jer kako je utakmica prolazila teren je bio lošiji, a to je teže za ekipu koja napada. U uvjetima kao danas treba puno dodira da bi se smirila lopta, a tako je teško igrati brzo. Naravno, tu su i čvrsti domaćini koje nije lako probiti i moram reći da sam obzirom na uvjete zadovoljan pobjedom", istaknuo je strateg Dinama Zoran Mamić.

Pjaca sretan

Pjaca, junak pobjede gostujuće i favorizirane momčadi ovog ogleda, je zaključio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prije svega sam sretan što smo ostvarili novu pobjedu, nastavili naš sjajan niz i održali pet bodova prednosti pred Rijekom. Naravno da sam sretan što sam zabio novi pogodak i tako pomogao momčadi da dođe do pobjede. Rekao sam već da se odlično osjećam, jedva čekam nove treninge i utakmice i već razmišljam o tekmi protiv Slavena u nedjelju."

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo