Očajni Mourinho teško optužio i izvrijeđao Barçu!

Cijeli nogometni svijet bruji o El Clasicu, koji je završio pobjedom Barcelone 2:0 usred Realovog hrama u Madridu.

28.4.2011.
11:40
VOYO logo

Očekivao se 'poseban' nastup i tako je i bilo. Jose Mourinho imao je privatni show na presici nakon prve utakmice polufinala Lige prvaka između Reala i Barcelone u Madridu. Rezultat je poznat – isključenje Pepea, isključenje Mourinha, tučnjave na svim dijelovima terena i fenomenalni Messi, koji je Barçi osigurao mirnih 2:0 za uzvrat sljedećeg tjedna.

Najskuplji trener svijeta doživio je seriju frustracija tijekom utakmice. Prva je bila zbog slabe igre njegove momčadi, onda su ga nervirali igrači Barcelone preglumljenim izležavanjima na travnjaku, da bi na kraju poludio zbog isključenja Pepea, zbog kojeg je i sam morao u 'kavez'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=p9iRXjj76shePqF8

"Da ja sad kažem UEFA-i što stvarno mislim, izbacili bi me iz nogometa za cijeli život. Umjesto toga ću samo pitati jednu stvar i nadam se da ću dobiti odgovor: Zašto? Zašto? Zašto Ovrebo? Zašto Busacca? Zašto De Bleeckere? Zašto Stark? Zašto? Pa nama se u svakom polufinalu dogodi ista stvar. Ako je Barcelona tako apsolutno fantastična momčad, zašto im to treba? Zašto? Zašto ekipa koja je tako moćna i jaka kao što oni je treba pomoć sa strane, a to je očito, pa svi to vide", rekao je Mourinho i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mourinho je teško uvrijedio instituciju Barcelone i zbog toga mora snositi posljedice. Očekujemo od UEFA-e da zauzme čvrst stav i sankcionira ga", rekao je predsjednik Barçe Sandro Rosell.

"Moglo je biti 0:0 večeras, ali onda smo odjednom srezani na 10 igrača i oni su dobili način da nas nadigraju, što nisu mogli prije toga. Mogli smo igrati tri sata i Barcelona ne bi zabila. Večeras smo vidjeli da im to nije teško, nego nemoguće. Ostaje to pitanje: Zašto? Ne znam radi li se tu o sponzorstvu Unicefa koje Barcelona ima ili je to samo zato što su oni tako dobri i lijepi momci. Ne razumijem. Čestitam Barceloni što je tako velika momčad i čestitke na svim drugim stvarima koje imaju sa strane, a koje nije lako osigurati. Oni imaju moć i mi zbog toga nemamo nikakve šanse protiv njih. Chelsea je nekad igrao bez kažnjenih Drogbe i Bosingwe, Wenger i Nasri su kažnjeni u njihovoj utakmici s Barcelonom, ja sam kažnjen danas. Ne znam zašto! Jedino što mogu je pitati zašto i nadati se da ću jednog dana dobiti odgovor. Oni jednostavno moraju doći u finale i oni će tamo doći. I točka!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=KBWChtbecHaTNjM1

Prva zvijezda Reala Cristiano Ronaldo također je imao svoj pogled na utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne shvaćam, vrlo je teško igrati u ovakvim okolnostima. Imali smo strategiju – sačuvati 0:0 dok se Kaka zagrijavao, tako da u zadnjih 20 minuta uđe i da ih napadnemo. Nismo igrali dobro, ali igrali smo na 0:0. Barcelona je moćna, jako moćna i ovo nam se ponavlja svake četiri godine. I protiv Chelseaja, Intera i sada protiv Barcelone. Ne znam kako to promijeniti", pričao je frustrirani Ronaldo i onda prokomentirao suđenje arbitra Wolfganga Starka, kojeg danas 'spominju' navijači Reala diljem svijeta.

"Ja sam profesionalni nogometaš i volim igrati nogomet, uživam u igri. Ali ovakve situacije isisaju sve zadovoljstvo iz vas. Tužni smo jer nam se ista situacija ponavlja svake godine. Mourinho je apsolutno u pravu. Volio bih da mi jednom igramo protiv desetorice. Vrlo je teško kada imate igrača manje, pogotovo protiv Barcelone", prokomentirao je Cristiano i ostavio ne baš puno nade za uzvrat sljedećeg tjedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vrlo je teško preokrenuti rezultat 0:2 u gostima, ali u nogometu je sve moguće. Borit ćemo se u Barceloni", najavio je CR 7.

"Joseph Guardiola je fantastičan trener, ali ja sam osvojio dva naslova prvaka Europe. On ima jedan i to takav kojeg bih se ja osobno sramio. Bilo bi me sram da sam prvi osvojio uz onakav skandal na Stamford Bridgeu, a ako pobijedi i ove godine, imat će skandal na San Bernabeu. Nadam se da će jednog dana moći osvojiti Ligu prvaka na pošten način. Duboko u srcu, ako su dobri ljudi, neće moći biti zadovoljni s ovime što su napravili. Nadam se da će Guardiola jednog dana osvojiti veliki, čisti naslov bez skandala!", zaključio je Jose.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Liga prvaka

Vezani članci:

arti-201104260612006 arti-201104260817006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo