Očaj za Božić: 'Bilo bi bolje da je i mene ubio!'

24.12.2011.
11:18
VOYO logo

Uoči kvalifikacijske utakmice za EURO 2012. godine između Engleske i Walesa Ian Mytton je strahovitim udarcem u glavu srušio Michaela Dyea, koji je u padu još udario lubanjom u pod i nedugo nakon toga preminuo.

"Snaga tog udarca je bila nevjerojatna. To nikada neću zaboraviti, to je bilo kao u boksu", prisjetio se svjedok nemilog događaja, dok je očajna supruga Natalie, majka njihovo troje djece, još uvijek sva očajna i u šoku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"'Bilo bi bolje da je taj čovjek koji je uzrokovao Mikeovu smrt i mene ubio. Otkako ga nema moj svijet je srušen i živim u paklu. Ne mogu jesti i dio mene je umro s Mikeom. Jedino što želim je još koji trenutak uživati sa svojim voljenim suprugom. Čak i naš pas još uvijek spava u vesti koju je Mike posljednju nosio", izjavila je očajna Natalie.

Sudac Anthony Morris je osuđenom huliganu na izruicanju presude poručio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kao što ste mi sami napisali u pismu, dvoje ljudi je krenulo na nogometnu utakmicu. Jedan je izgubio život, dok je drugi završio slomljen u zatvoru. Ovo je velika tragedija za obitelj i prijatelje Michaela Dyea. Oni su izgubili muža, brata, oca i prijatelja", izjavio je sudac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo