Obranio penal Messiju, pa izvalio nebulozu: 'Dobro smo čuvali Suareza!'

Vratar engleske reprezentacije Joe Hart u sudačkoj je nadoknadi spasio svoj Manchester City težeg poraza od Barcelone u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

24.2.2015.
23:41
VOYO logo

Nije se nakon utakmice Hart previše osvrtao na taj detalj, već se umjesto toga proslavio u najmanju ruku čudnom izjavom. Građane je, naime, s dva gola u prvom poluvremenu matirao Luis Suarez, ali Hart misli da su njegovi suigrači dobro čuvali Urugvajca!?

"Luis Suarez je fantastičan igrač i spretno je zabio oba gola. Osim u tim situacijama, mislim da smo ga inače dobro čuvali", rekao je Hart za ITV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim što misli da je njegova momčad dobro čuvala dvostrukog strijelca, Hart je uvjeren i u dobre šanse Cityja u uzvratu na Camp Nouu.

"Ići ćemo tamo s velikom grupom navijača, s vjerom i imat ćemo pravi stav. Okolnosti u prvoj utakmici nisu bile na našoj strani, ponekad je sve protiv tebe, ali ovaj nam rezultat svejedno daje vjeru da možemo proći."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.dailymotion.com/embed/video/x2i0y33

S druge strane, Barcelonin junak Suarez nije previše očajavao zbog Messijevog promašenog penala, a suigrače je pozvao na oprez uoči uzvrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam bi li nam Messijev gol donio prolaz, ali takve se stvari događaju. Manchester City je momčad velike kvalitete u veznom redu i napadu i zato je još uvijek sve otvoreno, No, mi smo ipak Barça", poručio je Urugvajac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo