BIVŠI IZBORNIK BIH / Otkrivena još jedna anegdota o legendarnom Ćiri: 'Otvorio je Audija, a ja u životu nisam vidio toliki novac'

Image

“Po mene je došao Dragan Džajić i odveo me u beogradsku Dugu. I znaš kada te odvedu pred glumce, pjevače onda te pokušaju impresionirati. I onda ti nude novac..."

7.1.2024.
20:30
VOYO logo

Prošlo je gotovo godinu dana od kad nas je napustio trener svih trenera Miroslav Ćiro Blažević. Anegdota oko njega uvijek bilo i bit će, što se i ovaj put pokazalo.

Image
25. OBLJETNICA /

Policajac zbog kojeg je Ćiro nosio kapu u Francuskoj '98. je i dalje aktualan: Njemačka ga pozvala kao gosta

Image
25. OBLJETNICA /

Policajac zbog kojeg je Ćiro nosio kapu u Francuskoj '98. je i dalje aktualan: Njemačka ga pozvala kao gosta

Bivši izbornik BIH Mehmed Baždarević bio je gost u podcastu banjalučkih Nezavisnih novina. Prisjetio se zzlatnog vremena svoje karijere kada su ga htjeli klubovi velike četvorke Jugoslavije:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bilo je puno propalih transfera. Pogotovo što sam ja u tom trenutku bio među najboljima na ovim prostorima. Interesirali su se za mene Crvena Zvezda, Hajduk, Partizan, Dinamo…”, rekao je i ispričao anegdotu o Ćiri:

Image
Foto: AFP

“Po mene je došao Dragan Džajić i odveo me u beogradsku Dugu. I znaš kada te odvedu pred glumce, pjevače onda te pokušaju impresionirati. I onda ti nude novac. Dođe ti pokojni Ćiro Blažević i otvori Audija, a u gepeku love ne znaš ni koliko ima. Kaže mi ‘Sine ovo je za tebe’. A ja u životu nisam vidio toliki novac. Ipak, mene je samo interesiralo da igram, da istrčim na stadion i da dobro radim. Nisam htio ići iz Želje, a nisu mi ni dali.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentirao je situaciju u BIH nogometu: ”Nudio sam se, godine i iskustvo stoje. Međutim, ljudi uopće ne uzmu kandidaturu za ozbiljno. Nego se najednom pojavio netko tamo, ne znam ni kako je postao kandidat. Volio bi da sam u nekakvim strukturama BiH, ne zato što meni to treba, meni ne treba titula. Jer titula izbornika Bosne i Hercegovine u svijetu ne znači nigdje ništa. Poslije toga nisam nikad posla mogao naći. Ipak smo napravili neke rezultate. Pobijedili smo Švicarsku, Dansku, Japan…Međutim, to biranje izbornika je jedna lakrdija, ja tako mislim i ne bojim se reći. Ne mislim da ja trebam biti predsjednik ili izbornik. Mora sve biti transparentnije.”

Napete i atraktivne utakmice te još jedan pohod Hrvatske na novu medalju gledatelji mogu pratiti od 10. siječnja - na glavnom kanalu RTL-a i streaming platformi VOYO

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo