DAO SVOJ SUD / O isključenju Ivana Leke oglasio se šef sudaca Bruno Marić: 'Reakcija trenera gostiju potkopava autoritet sudaca'

Image

Prvi dio je završio crvenim kartonom kojeg je dobio trener Splićana Ivan Leko nakon što je burno reagirao na jednu odluku suca Bela

15.7.2023.
23:50
VOYO logo

Nogometaši Dinama osvajači su hrvatskog Superkupa za 2023. godinu, aktualni prvak na maksimirskom stadionu je s 1-0 (0-0) svladao Hajduk, aktualnog pobjednika Kupa.

Image
BIO JE JAKO AGRESIVAN /

Leko upao u sučevu svlačionicu i urlao: 'Mišu mali! J**em te u usta g**no ćelavo!'

Image
BIO JE JAKO AGRESIVAN /

Leko upao u sučevu svlačionicu i urlao: 'Mišu mali! J**em te u usta g**no ćelavo!'

Utakmica je pred 17.700 gledatelja odlučena u 52. minuti kada je postignut jedini pogodak. Bruno Petković je asistirao, a Martin Baturina lijepo pogodio suparničku mrežu. Dinamo je time obranio naslov pobjednika Superkupa, prošle sezone također je pobijedio Hajduk u Zagrebu nakon jedanaesteraca. Osvojio je Dinamo ukupno osmi trofej u ovom natjecanju, dok je Hajduk ostao na pet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi dio je završio crvenim kartonom kojeg je dobio trener Splićana Ivan Leko nakon što je burno reagirao na jednu odluku suca Bela.

O toj spornoj situaciji oglasio se šef sudaca Bruno Marić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U incidentu koji se zbio u 45.+1 minuti, sudac utakmice donio je ispravnu odluku i dosudio neosporni prekršaj te korigirao pogrešnu odluku prvog pomoćnog suca. Reakcija trenera gostiju iz tehničkog prostora bila je kontinuirano nesportska, neprimjerena i jasno diskreditira i potkopava autoritet sudaca. Nakon izrečene opomene trener je kontinuirano nastavio s nesportskim ponašanjem koje diskreditira sliku utakmice i nogometa. Sudac je sukladno posljednjim smjernicama UEFA-e neodgovorno ponašanje ispravno sankcionirao isključenjem. Odlični trener Ivan Leko, nažalost, danas je pogriješio", rekao je Marić, prenose Sportske novosti.

Novi MMA spektakl, FNC Armagedon, očekuje nas u subotu, 22. srpnja, a prijenos uživo moći ćete pratiti putem PLAY Premium platforme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo