SADA JE JASNIJE / Nude mu bogatstvo i imaju najjaču ekipu na svijetu, a ih ne može smisliti. Mbappe konačno objasnio zašto toliko želi napustiti PSG

Image
Foto: Profimedia

Mbappe još uvijek nije potpisao novi ugovor s PSG-om

4.10.2021.
13:26
Profimedia
VOYO logo

Francuski reprezentativac i jedan od najboljih nogometaša svijeta, Kylian Mbappe, prije nekoliko je dana dao veliki intervju za Radio Monte Carlo u kojem je pojasnio svoj odnos s PSG-om kao i činjenicu da ovoga ljeta tražio odlazak iz kluba.

Mbappe je, podsjećamo, trebao preći u finišu ljetnog prijelaznog roka u Real Madrid, ali se klubovi nikako nisu mogli dogovoriti oko odštete, a PSG je ustrajao u tome da zadrži Mbappea i pokuša ga pridobiti da potpiše novi ugovor, ali posao je propao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mbappe još uvijek nije potpisao novi ugovor s PSG-om, a istječe mu sljedećeg ljeta i sve je izvjesnije da će klub napustiti na kraju sezone kao slobodan igrač. Mbappe je sada objasnio o čemu se točno radi.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Kylian Mbappe / Profimedia

Zašto želi otići?

"Tražio sam da odem iz kluba ovog ljeta jer u tom trenutku nisam htio produljiti ugovor, a smatrao sam da klub može dobro zaraditi i dovesti kvalitetnu zamjenu. Ne sviđa mi se što su rekli da sam tražio odlazak krajem kolovoza, napravili su da se osjećam kao lopov", izjavio je pomalo ogorčeni Mbappe i zatim je nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"PSG je klub koji mi je puno toga dao. Uvijek sam bio sretan, svaka od četiri godine u klubu je bila sretna. Odlazak sam najavio dovoljno rano da se klub ima vremena pripremiti. Ljudi govore da sam odbio šest ili sedam ponuda za produljenje, to nije istina, čim sam rekao da želim otići sve je bilo jasno. Bio sam pošten i to rekao dovoljno rano", kazao je Mbappe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo