NOVOPEČENI VATRENI NA METI IVICE OLIĆA: / CSKA želi dovesti jednog od najboljih igrača Prve HNL, ali morat će ga dosta platiti

Image
Foto: Profimedia

Na meti je CSKA otkako je klupu preuzeo Ivica Olić, legendarni napadač hrvatske reprezentacije i bivši igrač tog moskovskog kluba

6.5.2021.
13:41
Profimedia
VOYO logo

Ako je vjerovati napisima ruske Eurostavke, CSKA Moskva zainteresirana je za usluge povremenog hrvatskog reprezentativca i člana hrvatskog prvoligaša Gorice, Kristijana Lovrića.

Lovrić je, navodno, na meti CSKA otkako je klupu preuzeo Ivica Olić, legendarni napadač hrvatske reprezentacije i bivši igrač tog moskovskog kluba, a ističu i kako je Lovrić zimus bio vrlo blizu prelaska u Dinamo iz Kijeva, ali da je taj transfer propao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

03.10.2020., Gradski stadion, Velika Gorica - Hrvatski Telekom Prva liga, 7. kolo, HNK Gorica - HNK Hajduk. Kristijan Lovric Photo:

Olić je krajem ožujka preuzeo CSKA i dosta se muči s rezultatima pa bi im svakako dobro došao jedan kvalitetan ofenzivac poput Lovrića. Rusi ističu kako je Lovrić u 87 utakmica u HNL-u zabio 39 golova, što im je očito vrlo važna stavka.

No, CSKA neće baš jeftino proći ako krene u realizaciju ovog posla. Lovrić vrijedi 5.5 milijuna eura prema Transfermarktu, a teško da će ga Gorica pustiti za manje, s obzirom na to da je ugovorno vezan za njih do 31. svibnja 2023. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo