Igralo se u Vegasu / Novo skupo pojačanje Barcelona golčinom porazio Real Madrid u prvom El Clasicu sezone

Image
Foto: Profimedia

Realu je nedostajao kapetan Karim Benzema, koji nije bio u sastavu za današnju utakmicu. U napadu Kraljevskog kluba igrali su Eden Hazard, Marco Asensio i Mariano Diaz, a Real nije...

24.7.2022.
12:29
Profimedia
VOYO logo

Barcelona je s rezultatom od 1-0 svladala Real Madrid u prvom El Clasicu sezone koji se održao na spektakularnom stadionu u Las Vegasu. Jedini gol na utakmici postigao je Raphinha, novo skupo pojačanaje Blaugrane.

Trebamo istaknuti kako su na utakmici debitirali Robert Lewandowski za Barcelonu i Antonio Rudiger za Real Madrid. Obojica su velika pojačanja za svoje klubove, a također su se našli u direktnom okršaju na terenu, s obzirom na to da je Rudiger obrambeni igrač, a Lewandowski najbolja devetka na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Raphinha je odlično iskoristio izgubljenu Realovu loptu u 27. minuti i onda je zakucao loptu u desni kut. Ovo je Raphinhi već drugi gol u predsezoni za Barcelonu. Golčinu pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Realu falio kapetan

Realu je nedostajao kapetan Karim Benzema, koji nije bio u sastavu za današnju utakmicu. U napadu Kraljevskog kluba igrali su Eden Hazard, Marco Asensio i Mariano Diaz, a Real nije uputio nijedan udarac u okvir. Barcelona će igrati još tri predsezonske utakmice, prvu protiv Juventusa 27. srpnja, pa protiv NY Red Bulla i posljednju protiv Pumas UNAM-a iz Meksika.

S druge strane, Real 10. kolovoza igra utakmicu UEFA-inog Superkupa protiv Eintrachta. Prvu utakmicu u španjolskom prvenstvu igraju 14. kolovoza protiv Almerije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo