Hajduk predstavio prvo pojačanje / Novo ime na Poljudu: Stigao iskusni austrijski veznjak

Image
Foto: hajduk.hr
10.1.2022.
16:12
hajduk.hr
VOYO logo

Hajduk je početkom ove godine bio neobično samozatajan po pitanju pojačanja, no i to se danas promijenilo, jer je splitski klub na svojim službenim stranicama objavio da su završeni pregovori s austrijskim LASK-om oko transfera Lukasa Grgića, 26-godišnjeg veznog igrača, te da je Grgić i službeno novo ime u svlačionici Bijelih.

Grgić je svoje prve nogometne korake napravio u nogometnom klubu FC Wels, a u karijeri je nastupao još i za austrijske klubove Hertha Wales, SV Wallern, SV Ried i WSG Tirol

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijač Hajduka od malih nogu

U aktualnoj sezoni upisao je ukupno 23 službena nastupa za LASK od čega 13 u austrijskoj Bundesligi, tri u Kupu, tri u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu te četiri u skupini Konferencijske lige. Pri tom je postigao dva pogotka uz dvije asistencije. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lukas Grgić je polivalentan vezni igrač vrlo dobrih tehničkih i taktičkih karakteristika. Dugo ga pratimo, već godinu dana se nalazi u procesu skautinga pri čemu smo u više navrata koristili analize uživo. Željan je dokazivanja i prepun motivacije da se dokaže u klubu za koji navija od malena. 

Image
Na društvenim mrežama /

Raktić, Lovren, Brady i ostale zvijezde stale uz Novaka Đokovića: 'Uz tebe smo! Ti si već pobjednik!'

Image
Na društvenim mrežama /

Raktić, Lovren, Brady i ostale zvijezde stale uz Novaka Đokovića: 'Uz tebe smo! Ti si već pobjednik!'

Vrijedi 800 tisuća eura

Njegov dolazak donosi nam širinu u veznom redu i vrlo je bitno što je po profilu drukčiji od igrača koje imamo u kadru. U igri ga odlikuje pozitivna drskost i agresivnost kao i izražen pobjednički mentalitet i kompetitivnost.  U procesu adaptacije sigurno će mu pomoći poznavanje mentaliteta, okruženja i hrvatskog jezika.Radi se o karakternom igraču i osobi koja Hajduk vidi kao korak naprijed u razvoju svoje karijere, a ujedno i ispunjenje dječačkog sna" za Hajdukovu službenu stranicu istaknuo je sportski direktor splitskog kluba Mindaugas Nikoličijus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grgićeva vrijednost na Transfermarktu je 800 tisuća eura, a financijski detalji njegovog prelaska još nisu poznati.

Ovim transferom Hajduk je popunio jednu od pozicija na kojima su tražili pojačanja te će u narednom periodu vjerojatno okrenuti potrazi za desnim bekom i još jednim ofenzivnim adutom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo