NOVO IME NA LISTI ŽELJA REALA: / Madriđani se uključili u borbu za najvećeg golgetera među veznim igračima, što to znači za Modrića?

Image
Foto: Profimedia, Shutterstock Editorial

Sljedeće sezone ćemo gledati neki novi Real

4.8.2019.
11:25
Profimedia, Shutterstock Editorial
VOYO logo

U Real Madridu još nisu završili sa shoppingom u ljetnom prijelaznom roku, a u nedjelju se pojavilo novo ime na njihovoj listi želja. Radi se o izvrsnom veznom igraču lisabonskog Sportinga i portugalske reprezentacije Bruni Fernandesu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portugalski list Record piše kako se Real uključio u borbu za transfer Fernandesa kojeg u svojim redovima žele vidjeti i brojni drugi europski velikani.

Najviše se spominjao interes engleskog Manchester Uniteda, a s veznjakom su se povezivali i Tottenham, Arsenal te Liverpool.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekonstrukcija

Sada se tom popisu priključio i Real koji je krenuo u rekonstrukciju momčadi za sljedeću sezonu. Na Santiago Bernabeu već su od zvučnijih pojačanja stigli Luka Jović, Eden Hazard, Rodrygo i Ferland Mendy.

Fernandes je briljirao prošle sezone u dresu lisabonskog Sportinga, postigao je 31 gol i 18 asistencija u svim natjecanjima te njegov transfer u Kraljevski klub ne bi čudio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo