NOVINARKA PITALA NEYMAROVOG OCA O SPORNOM TULUMU, A ON ODGOVORIO: / 'Partijao sam s tvojom majkom!'

Image
Foto: Screenshot

Otac poznatog nogometaša preko telefona je napao novinarku koja mu je postavila pitanje koje mu nije odgovaralo

23.7.2018.
9:52
Screenshot
VOYO logo

Nije nepoznato da se novinari u svom poslu svakodnevno susreću s uvredama i raznim drugim problemima, a Neymarov otac pobrinuo se da novinarka Folhe de. S. Paulo, Camila Mattoso, zapamti poziv koji mu je uputila. Događaj je opisan u nedjeljnoj kolumni istih novina od strane Juca Kfourija.

Navodna zabava

Prema napisanom, igračevom ocu nije se svidjelo pitanje koje mu je postavila novinarka o navodnom tulumu koji se navodno dogodio u hotelu u kojem su bili smješteni on i Selecao nakon što je Brazil remizirao sa Švicarskom nakon prve utakmice u Rusiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vikao na novinarku

"Partijao sam s tvojom majkom", odgovorio je Neymarov otac na pitanje novinarke. Nakon što ga je novinarka još jednom zatražila konkretan odgovor on je viknuo: "Odgovaram ti, ja sam tvoja majka, tvoj oca, tko god želiš!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Smirio je ton pa nastavio.

Nemaš to pravo

"Građanko, nisam ti dao moj broj, ne znam te. Ne znam tko si. Nemaš me pravo zvati, a pitaš me takvo pitanje. Nisam bio na nikakvo tulumu. Želim znati tko je lažjivac koji je rekao da jesam i želiš li prodati novine?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uobičajena praksa

Prema tekstu koji je objavila Camila Mattoso, ona tvrdi da je od tri različita izvora dobila informaciju da je biznismen organizirao zabavu u hotelu. Vrijedi spomenuti kako je ovakvo kontaktiranje s osobom ne samo ispravno, već novinarska obaveza kako bi se došlo do informacija iz više izvora i što je vjerodostojnijeg krajnjeg proizvoda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo