NOVI UDARAC ZA SLAVENA BILIĆA: / Hrvatski stručnjak ostao bez silno željenog pojačanja

Image
Foto: AFP, GLYN KIRK

Hrvatski stručnjak Slaven Bilić doživio je novi udarac.

29.6.2016.
10:00
AFP, GLYN KIRK
VOYO logo

Poznato je da je West Ham u potrazi za napadačem. Prva meta Slavena BIlića bio je AlexandreLacazette, fenomenalni napadač Lyona. Međutim, on je na meti PSG-a i Arsenala pa će zasigurno odbiti Bilića.

Kao alternativa u engleskim medijima pojavilo se ime belgijskog napadača Michyja Batshuayija. Sjajni napadač Marseillea prošle je sezone zabio 17 golova uz devet asistencija u francuskom prvestvu. Stoga, privukao je pažnju velikana, a jedan od njih je i Chelsea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema pisanju L’Equipea Marseille je navodno prihvatio ponudi u iznosu od 40 milijuna eura od Chelseaja te će Batshuayi biti glavna uzdanica Antonia Contea u napadu. Tako će Belgijac ići stopama velikog Didiera Drogle koji je također iz ovog francuskoj kluba prešao u Chelsea. Tamo je postao najbolji napadač svijeta te su ga navijači odabrali za najboljeg igrača u klupskoj povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedno pitanje sada ostaje otvoreno, a to je budućnost Cheseajevih napadača Diega Coste, Pedra Rodrigueza i Loica Remyja. Za Costu se nagađa da će se vratiti u Atletico, dok će druga dvojica tražiti svoju priliku kod novog trenera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo