NOVI TRENER SPREMA ČISTKU U REAL MADRIDU: / Španjolci tvrde da ni Luka Modrić neće preživjeti, evo liste za odstrel

Image
Foto: Screenshot

Pronašli su i potencijalnog nasljednika kapetana Hrvatske.

13.6.2018.
10:45
Screenshot
VOYO logo

Španjolski nogometni izbornik Julen Lopetegui preuzet će klupu Real Madrida nakon Svjetskog prvenstva, objavio je kub u utorak. Odmah potom krenule su analize što će to značiti za momčad. Sudeći prema poslu koji je napravio po preuzimanju reprezentacije bit će velikih promjena. Nakon lošeg nastupa na Euru počistio je svlačionicu, znatno je pomladio momčad. Pokazao je da ga nije briga za status igrača nego da perferira mlađe talentirane igrače željne dokazivanja.

Tako npr. nije u Rusiju poveo Alvara Moratu nego je priliku dao Valencijinom Rodrigu. Njegovo imenovanje očito je odlična stvar za neke igrače. Ponajviše za Isca koji mu je jedan od glavnih igrača u reprezentaciji. Također, može se očekivati da će više prilika dobivati i Marco Asensio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preferira mlade

Za razliku od njih neki bi se mogli naći na izlaznim vratima. U prvom redu Gareth Bale. Lopetegui preferira igrače s izraženom nogometnom inteligencijom i tehničkim vještinama, a ne one koji se ističu fizičkom snagom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, na udaru bi se mogli naći i veterani poput Cristiana Ronalda, Marcela i Luke Modrića.

Tvrdi to i španjolski tabloid Don Balon. Navode kako će on baš kao svojedobno Pep Guariola u Barceloni napraviti čistku. Osim navedenih tako su prema njima u opasnosti i Karim Benzema i Keylor Navas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Modrića navode da bi mogao preživjeti njegovu prvu sezonu u Realu, a kao njegova nasljednika vide Thiaga Alcantaru.

Osim njega, potencijalna pojačanja bi mogli biti David de Gea, Rodrigo i Álvaru Odriozoli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo