NOVI TRENER REALA SE SLOMIO PRED KAMERAMA: / 'Jučer je bio najtužniji dan u mom životu još otkad mi je umrla majka, a danas...'

Image
Foto: AFP

Julen Lopetegui briznuo u plač

14.6.2018.
21:09
AFP
VOYO logo

U četvrtak je u 19.00 u Madridu i službeno predstavljen novi trener Julen Lopetegui. Ovih je dana njegova smjena s mjesta izbornika španjolske reprezentacije izazvala buru negativnih kritika u španjolskoj javnosti.

POTRESI NA PIRINEJIMA: Procurila tajna iz svlačionice Furije; sedam igrača je znalo da Lopetegui sve radi u tajnosti

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lopetegui je naljutio Savez jer je sve dogovarao u tajnosti, iza leđa nogometnome savezu Španjolske, u trenucima kad se trebao pripremati i fokusirati na prvu utakmicu na turniru. Otkaz nije mogao doći u gore vrijeme jer Furija za dva dana igra protiv europskog prvaka, Portugala predvođenim Cristianom Ronaldom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jučer je bio najtužniji dan u mom životu još otkad mi je umrla majka, a danas sam već najsretniji čovjek na čitavom svijetu. Hvala predsjedniku Real Madrida Florentinu Perezu na ukazanome povjerenju i dat ću sve od sebe da to povjerenje opravdam", iskren je bio Lopetegui kojeg su na presici toliko ponijele emocije da je briznuo u plač pred brojnim novinarima i predstavnicima kluba, koji su došli vidjeti i službeno ustoličenje na klupi Reala zamjenu Zinedine Zidanea, prenosi britanski ESPN.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo