BILO JE ZANIMLJIVO / Novi trener Dinama komentirao neuobičajenu situaciju s Boysima na treningu i otkrio što sprema za Hajduk

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Prizori s treninga oduševili su i novog trenera Željka Kopića

4.12.2021.
17:21
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

U nedjelju je na rasporedu najveći derbi Prve HNL. U 17 i 30 na Maksimiru se sastaju Dinamo i Hajduk u utakmici 18. kola prvenstva, a osim dobrog nogometa vjerojatno se može očekivati i odlična atmosfera.

Gostujući navijači pokupovali su sve ulaznice za svoju tribinu, a čini se da neće nedostajati niti Bad Blue Boysa. Barem ako je suditi po scenama s treninga u subotu. Naime, na posljednjem treningu uoči utakmice okupilo se oko 300 navijača i bodrili su svoju ekipu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prizori s treninga oduševili su i novog trenera Željka Kopića. "Lijepa gesta navijača, još jedan dodatan motiv. Vjerujem da ni na utakmici njihova podrška neće izostati i da će nam to biti vjetar u leđa, dodatni impuls našim igračima", kazao je Kopić.

Image
KAKVA SCENA /

Ne pamtimo kada smo ovo zadnji put vidjeli. Boysi došli na trening Dinama, pogledajte što su im vikali

Image
KAKVA SCENA /

Ne pamtimo kada smo ovo zadnji put vidjeli. Boysi došli na trening Dinama, pogledajte što su im vikali

Debitira protiv Hajduka

Kopić će debitirati na klupi Modrih i to baš protiv svog bivšeg kluba, Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prva pa derbi. Velik izazov za mene kao trenera, ali i za sve igrače i klub. Zadovoljan sam kako su dečki reagirali, odradili su kvalitetne treninge, napravili dobru pripremu i puni motiva i pozitivne energije iščekujemo utakmicu", rekao je trener Dinama.

Dakako, cilj je pobijediti u ovoj utakmici. "Dinamov cilj uvijek je pobjeda, tako se pripremamo. Svaka je utakmica specifična, može otići na jedan ili drugi smjer, ali na nama je da se što kvalitetnije pripremimo i napravimo sve što je u našoj moći za pobjedu", veli Kopić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na koncu je još malo komentirao Hajduk i njihovu dobru formu.

"Poštujem Hajduk kao instituciju, pod novim trenerom se diže, ima princip igre kojega se drži. Dolazi motiviran s četiri pobjede u nizu, ali na nama je da se postavimo na pravi način, odigramo pravu utakmicu i na svom terenu. Vjerujem da ćemo to napraviti pred velikim brojem naših navijača, napravit ćemo sve da taj derbi dobijemo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo