POTRESI UOČI VAŽNE EUROUTAKMICE /

Novi sukob u Maksimiru: Udruga tvrdi da je Mamić izbačen, iz Dinama to sve demantiraju

I dok se braća Mamić ne javljaju, Damir Vrbanović poručuje da na ovu temu nema komentara

4.11.2018.
19:12
VOYO logo

Je li Zdravko Mamić još uvijek član Dinama? Udruga Dinamo to smo mi tvrdi da ga u registru članova - više nema. A nema ni Zorana Mamića ni Damira Vrbanovića.  

No iz Dinama oštro demantiraju sve tvrdnje i poručuju da Izvršni odbor Dinama nikad nije donio odluku o brisanju Mamića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U registru članova to je provjeravao jedan od članova Udruge Dinamo to smo mi. 

"Znači, iz kluba su mu uredno odgovorili da može doći 31.1. u srijedu na uvid u registar članova i oni više nisu bili tamo", kaže Juraj Čošić, predsjednik Udruge Dinamo to smo mi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ni Zdravko Mamić ni Zoran Mamić pa ni Damir Vrbanović. Ali klub tvrdi da Udruga - laže.  

"Niti je itko od njih bio u klubu i gledao registar članova, jer zato postoji određena procedura i mi bi to sigurno znali, niti je Izvršni odbor koji jedini može izbaciti nekoga iz kluba ikada imao takvu odluku ispred sebe. Apsolutno sve demantiramo", kazao je Alen Lesički, glasnogovornik GNK Dinamo.

I dok se braća Mamić ne javljaju, Damir Vrbanović poručuje da na ovu temu nema komentara. Neslužbeno doznajemo da on i Zoran Mamić nisu izbačeni i nisu tražili izbacivanje nego još ranije nisu produžili svoje članstvo u Dinamu pa ih zato ni nema u registru. No Zdravko Mamić, tvrdi klub, još uvijek je unutra. 

"Ne znam kome je u interesu da četiri dana uoči jedne od najvažnijih utakmica u novijoj povijesti Dinama netko širi laži i obmane i time destabilizira naš klub kada imamo dobru atmosferu", kaže Lesički.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, Udruga tvrdi da imaju dokaze da su zaista posjetili Maksimir i od Dinama traže da pokaže svoje.

"Neka dokažu da je Zdravko Mamić i dalje član kluba i neka pokažu službenu korespodenciju i papire da li je naš čovjek 31.10. bio u njihovim prostorijama i provjeravao popis članova kluba", odgovara Juraj Čošić, predsjednik Udruge Dinamo to smo mi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još u svibnju od Uprave Dinama zatražili su da izbriše iz članstva svu trojicu nepravomoćnih osuđenika za izvlačenje 116 milijuna kuna iz kluba te nanošenje štete državnom proračunu od 12 cijelih 2 milijuna kuna. Tražit će, kažu, i da braća Mamić i Damir Vrbanović Dinamu plate odštetu.   

Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo