Play ponuda

NOVI ŠOK ZA BARCELONU: / Još jedna zvijezda na optuženičkoj klupi!

Image
Foto: AFP

Barcelonini nogometaši očito baš i ne vole plaćati porez, ali kako im zamjeriti? Uz mizerne plaće kakve imaju, još kad bi i porez platili, što bi im uopće ostalo?

28.9.2015.
21:14
AFP
Play ponuda

Šalu na stranu: najnoviji igrač Barcelone na udaru španjolskih poreznih vlasti je Javier Mascherano. Protiv Argentinca je podignuta optužnica zbog sumnje da je počinio prijevaru i oštetio državu za više od 1,5 milijuna eura.

U problemima i Messi i Neymar

Prema izvještajima španjolskih medija, Mascherano je pokušao sakriti zaradu od prava na korištenje svoga lika i to uz pomoć tvrtki registriranih u SAD-u i Portugalu. Odvjetnici su mu navodno savjetovali da prizna krivnju i tako prođe s blažom kaznom, a Mascherano je u međuvremenu platio sav dug i još 200.000 eura kamata.

Podsjetimo, već neko se vrijeme zbog identičnog razloga vodi proces protiv ponajboljeg svjetskog nogometaša Lionela Messija koji je, zajedno sa svojim ocem Jorgeom, optužen da je oštetio državu za više od četiri milijuna eura.

Također, zbog sumnje u poreznu prijevaru Neymaru je trenutno zamrznuta sva imovina u rodnom Brazilu i prijeti mu zatvorska kazna ako ne plati sva dugovanja prema državi.

Image
NEYMAR JE PREVARANT: /

Stigla vrlo bolna sudska odluka!

Image
NEYMAR JE PREVARANT: /

Stigla vrlo bolna sudska odluka!

Play ponuda
Play ponuda