Novi skandal Dinama! A sve zbog jedne uvrede!

Dinamo je otkazao prijateljsku utakmicu kod niželigaša Grobničana koja se trebala igrati u petak popodne. Razlog?

12.10.2012.
15:22
VOYO logo

Bilo je to za ljude u Dinamu jednostavno previše - 'grubo narušavanju ugleda aktualnog hrvatskog prvaka te njegovih igrača'! dovelo je od otkaza utakmice koja se trebala održati u čast 80. rođendana Grobničana, niželigaša iz Čavala.

Dinamovce je ovoga puta uvrijedila videosnimka koju su navijači Grobničana napravili uoči gostovanja Plavih, a radi se o parodiji na Dinamovu akciju kojom žele napuniti Maksimir i najsretnijeg navijača nagraditi s milijun kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Dinamo je uvjerljivo najtrofejniji hrvatski klub, prvak Hrvatske posljednjih sedam godina te sudionik najelitnijeg klupskog natjecanja na svijetu, Lige prvaka, te kao takav zaslužuje poštovanje; u prvom redu od ostalih sportskih kolektiva i sportskih djelatnika. Dinamo se zahvaljuje klubu Grobničan te cijeloj općini koja je poduzela napore kako bi se ova utakmica odigrala, a Dinamo došao kao poklon na proslavu 80. obljetnice kluba'', stoji u priopćenju Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da budem iskren nisam vidio o čemu se radi, ali su mi rekli da je riječ o nekakvoj parodiji naših igrača koja se vrti po internetu. Vjerujem da je takvo što definitivno povrijedilo ljude u Dinamu. Ovim putem se ispričavam njihovom vodstvu, igračima i svim navijačima i zahvaljujem im se što su bili spremni uveličati ovu značajnu obljetnicu našeg kluba", izjavio je za Novi list predsjednik Grobničana Milan Rončević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo