Mamić ne želi niti čuti: Dinamo odbio ponudu slavnog Milana!

Prema pisanju Calciomercatoa, Dinamo je odbio ponudu Milana za Marcela Brozovića u vrijednosti od sedam milijuna eura.

31.12.2014.
11:15
VOYO logo

Marcelo Brozović je definitivno natraženiji igrač Dinama ove zime. U lovu na sjajnog veznjaka Modrih nekoliko je zvučnih europskih klubova poput Arsenala, Evertona, Intera i Fiorentine. No, za sada, nitko Mamića nije izuo iz cipela nekom izdašnom ponudom. A ta izdašna ponuda, prema Mamićevom viđenju, iznosi ne manje od deset milijuna eura. Milan je, navodno, ponudio sedam, ali to nije prošlo u Maksimirskoj 128.

"Milan je ponudio sedam milijuna eura za hrvatskog reprezentativca, ali Dinamo je ovog tjedna odbio tu ponudu", piše Calciomercato.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/jd1qS7KPENU

Calciomercator navodi kako je Arsenal također odbijen zbog iste ponuđene svote. Očito, Mamić ne želi niti čuti ispod svoje željene financijske razine. E sad, to bi mu se moglo odbiti od "glavu", ako kojim slučajem navedeni klubovi dignu ruke od Brozovića, on na proljeće upadne u malu krizu, ili se, ne daj Bože, ozljedi, i cijena mu padne. No, nećemo sad coprati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako sada stvari stoje, zainteresiranih ima, a cifre za Brozovića zainteresiranih klubova se lagano približava željenoj Mamićevoj od deset milijuna eura.

Uz navedeno, Dinamo odbija i mogućnost posudbe Brozovića talijanskim klubovima do kraja sezone uz mogućnost otkupa ugovora. Zagrepčani žele samo čist posao, sa što većom znamenkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo