Novi Vatreni heroj teško optužio predsjednika kluba!

'Čujem da traže predsjednika Craiga Whytea. Navodno je nestao s novcem, a mene je optužio da sam želio otići. Drago mi je da se sada vidi tko je tko.

12.3.2012.
11:11
VOYO logo

Nikica Jelavić je protiv Tottenhama zabio svoj prvi gol za Everton i odmah odlučio pobjednika, a napadač hrvatske reprezentacije još uvijek 'vrti film' svog prvog pogotka u Premiershipu.

"Bio je to prekrasan osjećaj. Najvažnije mi je bilo zgrabiti priliku. Vjerujem da jesam i jasno je zašto sam navijačima 'sjeo' na prvu. Ako nastavim zabijati, naravno da će me voljeti. Godi mi što me trener hvali i nadam se da sam sada još bliže prvoj momčadi", izjavio je Jelavić koji je rastužio Modrića i Kranjčara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FYZZsZzIMwwkodix

"Malo smo na kraju utakmice razgovarali i Niko nije zadovoljan, naravno. Luka je bio sjajan i protiv nas, posebno u drugom poluvremenu kada ga je trener prebacio u sredinu", smatra Jelavić koji je otkrio i nevjerojatne detalje o svom bivšem klubu Glasgow Rangersu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čujem da traže predsjednika Craiga Whytea. Navodno je nestao s novcem, a mene je optužio da sam želio otići. Drago mi je da se sada vidi tko je tko. Njegova garnitura ljudi je u osam mjeseci uništila klub star 150 godina", kaže Jelavić koji se osvrnuo i na blijedo izdanje Vatrenih protiv Švedske koja je u Maksimiru slavila s 3:1.

"Svima je jasno da nije bilo dobro. Ibrahimovića smo samo gledali i dali mu da igra. Dečki nisu bili dobro raspoloženi, no morate shvatiti da smo bili umorni zbog puta i obaveza u klubovima", zaključio je Jelavić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo