RONALDU PRIJETI DOŽIVOTNI ZATVOR: / Američka policija ponovno pokrenula istragu zbog optužbi za silovanje

Image
Foto: AFP

Sve više detalja oko slučaja Ronalda i njegovog pokušaja silovanja izlazi u javnost

2.10.2018.
9:07
AFP
VOYO logo

Nakon što je uredništvo njemačkog Spiegela objavilo detaljan izvještaj o Cristianu Ronaldu i djevojci koja ga je optužila za silovanje, priča dobija sve više i više medijske pozornosti. Optužba se odnosi na incident koji se 2009. dogodio u Las Vegasu, a oko kojega je u konačnici postignuta vanparnična nagodba između Ronalda i žrtve.

Međutim, nakon što je Spiegel izašao u javnost sa iscrpnom pričom o incidentu, čitav slučaj je ponovo zaživio. Žrtva, koja tvrdi da u vrijeme incidenta nije imala hrabrosti izaći u javnost sa takvim optužbama protiv jednog od najpopularnijih sportaša svijeta, ponovila je svoj iskaz, a sada se u čitavu priču uključila i policija iz Las Vegasa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Službeno priopćenje je sljedeće:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Od rujna 2018. slučaj je ponovo otvoren i naši detektivi prate tragove prema informacijama koje su dobili od žrtve. Riječ je o istrazi koja i dalje traje te nikakvi dodatni detalji neće biti otkriveni u ovom trenutku".

U američkoj saveznoj državi Nevadi nema zastare za silovanje ako je žrtva prijavila nedjelo policiji unutar četiri godine. A može dobiti doživotni zatvor s mogućnosti izlaska na uvjetnu tek nakon 10 godina. Detaljnije o pozadini priče možete pročitati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo