NOVI DALIĆEV EKSPERIMENT ZA TURSKU: / Neviđeni sastav Vatrenih s dva velika iznenađenja. Debitiraju igrači koje smo dugo čekali

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Kako na raspolaganju ima šest zamjena, a vodio je 21 igrača u Tursku, očekuje se da će ove svoje senatore držati nešto kraće u igri

10.11.2020.
12:35
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija u srijedu kasno poslijepodne (18:45) igra gostuju prijateljsku utakmicu protiv Turske. Za tu utakmicu izbornik Zlatko Dalić najavio je kako će pokušati dati šansu svima koji su do sada bili na margini prve momčadi, a to znači da će vjerojatno zaigrati B sastavu, ali će jamačno igrati i s nekim od standardnih igrača.

Kako na raspolaganju ima šest zamjena, a vodio je 21 igrača u Tursku, očekuje se da će ove svoje senatore držati nešto kraće u igri i da će pružiti priliku igračima koji do sada nisu igrali previše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
DALIĆ KOMENTIRAO VELIKU PANIKU OKO VATRENIH I POSLAO JE PORUKU IGRAČIMA: /

'Ovo im je zadnja prilika'

Image
DALIĆ KOMENTIRAO VELIKU PANIKU OKO VATRENIH I POSLAO JE PORUKU IGRAČIMA: /

'Ovo im je zadnja prilika'

Eh sada, kako bi Hrvatska mogla izgledati protiv Turske? Na vratima će, kao što je Dalić i najavio, biti Simon Sluga jer Dominik Livaković nije na raspolaganju za ovu akciju. Sluga je jedini konstantan od vratara koje ima na raspolaganju, a vjerojatno će dati šansu i Ivi Grbiću.

Nadalje, šansu bi trebao dobiti i desni bek Josip Juranović i to na svojoj prirodnoj poziciji, a moguće je da ćemo u obrani gledati i Marina Pongračića koji se konačno oporavio od mononukleoze i moguće da će dobiti neku minutažu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

September 11, 2018 - Elche, United Kingdom - Croatia manager Zlatko Dalic during the UEFA Nations League - League A - Group 4 match at Estadio Manuel Martinez Valero, Elche. Picture date 11th September 2018. Picture credit should read: Matt McNulty/Sportimage,Image: 388513485, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Tko će igrati?

Vjerojatno bi u veznom redu mogli očekivati veznjaka Bordeauxa Tomu Bašića koji je fantastičnim igrama u Ligue 1 za svoj klub izborio poziv u reprezentaciju. Moguće je da će u vrhu napada igrati ili Antonio Budimir, koji se do sada pokazao odličnim rješenjem ili Antonio Čolak.

Dakako, prednost i dalje imaju ovi "stari" reprezentativci koji ne dobivaju dovoljno minuta poput Milana Badelja, Marka Roga, Marija Pašalića, Matea Kovačića, Mislava Oršića, ali očekuje se da će veću minutažu imati i ostali posebice Bašić i Pongračić, dvojac koji navijači priželjkuju vidjeti već duže vrijeme u reprezentaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, Hrvatska bi mogla izgledati ovako: Sluga - Juranović, Vida, Uremović, Melnjak - Bašić, Kovačić - Rog, Bradarić, Pašalić - Budimir.

Ili možda ovako: Sluga - Juranović, Vida, Uremović, Melnjak - Badelj, Kovačić - Rog, Pašalić, Oršić - Čolak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Varijacija je zasigurno još, ali očekuje se da će ovi igrači dobiti šansu barem protiv Turske, a kasnije možda i u Ligi nacija. Ovisi ponajviše o njima.

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo