Novi biser iz Dinama: 'Protiv Reala bi bio dobar i bod!'

Dinamova ekspedicija u 9.10 sati poletjela je s Plesa za Madrid. Iako je gostovanje na Bernabeuu jedno od najtežih na svijetu, u taboru Modrih ne manjka optimizma.

21.11.2011.
12:25
VOYO logo

Mehmet Alispahić protiv Reala trebao bi zaigrati od prve minute.

"Nisam igrao tri mjjeseca, drago mi je da će mi se sad ispuniti san igranja u Ligi prvaka. Očekujem da pokažemo da smo dobra momčad, da postignemo barem pogodak. Treba se uvijek nadati najboljem, no i bod bi bio dobar", optimistično je najavio veznjak Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zdravko Mamić sa smješkom je na licu stao pred novinare.

"Kako i ne bi, apsolfirali smo hrvatsko prvenstvo, bila je ovo blistava godina, a ovaj odlazak u Madrid je samo šlag na tortu. Velik je privilegija igrati na Bernabeu. Sa rezultatom se ne zamaram, sve što se na utakmici odigra, mi ćemo dobit. Ne bojim se golijade, raspoloženje u momčadi je vrhunsko i mislim da ćemo odigrati odličnu utakmicu", rekao je izvršni predsjednik Modrih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak ne zna hoće li Sammir igrati od prve minute.

"Nemam pojma da li će Sammir igrat. Neka igraju oni koju zaslužuju, no on je bio naš najbolji igrač ove sezone pa ne vidim razlog zašto ne bi igrao. No, odlučit će trener Jurčić", kaže Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O najavama da će Mourinho čuvati neke igrače Zdravko kaže.

"Volio bih da Real igra u najboljem sastavu, pogotovo jer će ova utakmica biti spektakl, a ne natjecateljski, odnosno rezultatski toliko važna za nas", dodao je prvi čovjek Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ova utakmica strahovito znači za promociju Hrvatske, Real je najpopularniji klub na svijetu, i gledat će je miljarde ljudi", zaključio je Mamić.

specijal-201102150360004-Dinamo specijal-201102150360004-Liga prvaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo