NOVE MUKE ZA MOURINHA: / UEFA pokrenula disciplinski postupak protiv Uniteda zbog neobjašnjive pogreške

Image
Foto: AFP

Manchester United je odigrao blijedih 0-0 kod kuće protiv Valencije

3.10.2018.
18:51
AFP
VOYO logo

Portugalski stručnjak Jose Mourinho posljednjih dana proživljava vjerojatno najteže dane u karijeri. Loši rezultati Manchester Uniteda mogli bi ga stajati posla. Baš kao i svađe i stalno prozivanje igrača, u prvom redu Paula Pogbe i Alexisa Sancheza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije Mourinho, međutim, sa svađama stao samo na igračima. Naime, njegova momčad u utorak navečer stigla je na Old Traffor samo 45 minuta prije utakmice s Valencijom. Zbog toga je UEFA početak susreta morala pomjeriti za pet minuta. Za tu situaciju Portugalac je okrivio policiju jer klupskom autobusu nisu osigurali pratnju od hotela do stadiona zbog čega je zapeo u prometu.

UEFA im izašla u susret

“Hotel smo napustili u 19 sati. Nadali smo se da će nam do stadiona trebati pola sata, kao inače, ali ovaj put policija je odbila dati nam pratnju pa nam je trebao 75 minuta. Uefa nam je izašla u susret jer nam je potrebno barem posla sata da se zagrijemo. Nije bilo nikakvog propusta u organizaciji od strane klube. Sve smo isplanirali kao obično, ali policija nam je odbila dati pratnju”, poručio je Portugalac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, BBC prenosi kako je UEFA pokrenula disciplinski postupak protiv Manchester Uniteda, budući da čak i nakon pomaknutog termina početka utakmice – koji je dogovoren u 20:05.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo