Luka Modrić u Španjolskoj osvanuo s dresom Barçe!

18.7.2012.
10:29
VOYO logo

AS tvrdi da se Modrić i njegovi predstavnici nadaju kako veznjak neće morati trenirati i putovati na Tottenhamove pripreme u SAD (počinju u subotu), već da će do tada postati igrač Reala.

Ako to ne 'prođe', AS navodi da hrvatski nogometaš i njegovi agenti žele barem postići dogovor sa Spursima prije puta u SAD.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glavni problem u finalizaciji transfera je i dalje predsjednik Tottenhama Daniel Levy koji je iz privatnih razloga odletio u SAD, a navodno namjerno odugovlači i čeka bolju ponudu Reala jer mu je PSG obećao pet milijuna eura više od najbolje ponude Kraljevskog kluba koji navodno daje 30 milijuna i Ricarda Carvalha.

Katalonski Sport trakavicu oko transfera Modrića u Real 'komentira' provokacijom pa je objavio fotografiju veznjaka s dresom Barcelone. "Modrić, još jedan barcelonist na Bernabeuu", naslov je članka u Sportu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne taji Sport da je riječ o nekoliko godina staroj fotografiji, ali ju je zato sada, kada je Modrić blizu Real Madrida, vješto iskoristio kako bi našeg veznjaka predstavio kao navijača Barcelone. "Čini se da će veznjak napustiti svoje snove kako bi otvorio čekovnu knjižicu", piše Sport, uz dodatak kako je Modrić prije dvije godine bio na Barceloninom radaru, ali do transfera nije došlo.

"Madriđanima se sigurno neće svidjeti kako zvijezda koju pokušavaju dovesti pozira s dresom Barçe", dodaje Sport i zaključuje kako "to nije najbolji uvod u predstavljanje na Santiago Bernabeu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: specijal-201102150360004-Transferi godine

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo