NOVA ZVIJEZDA JUVENTUSA: /

Vatreni poslao snažnu poruku Allegriju i navijačima uoči hrvatskog derbija u Seriji A

Image

Hrvatski reprezentativac Marko Pjaca ovog je ljeta prešao iz Dinama u Juventus.

16.9.2016.
18:57
VOYO logo

Za sada još uvijek nije dobio priliku zaigrati od prve minute te je tri susreta započeo s klupe.

Trener Max Allegri pretrpio je žestoke kritike navijača nakon što je u posljednjoj utakmici u Ligi prvaka dao samo pet minuta Pjaci. U tom je periodu skoro postao junak kada je srušen s leđa u kaznenom prostoru, ali sudac na kraju nije pokazao na bijelu točku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
TRENER JUVENTUSA NA UDARU KRITIKA ZBOG MARKA PJACE: /

'Allegri, pogriješio si'

Image
TRENER JUVENTUSA NA UDARU KRITIKA ZBOG MARKA PJACE: /

'Allegri, pogriješio si'

U tri nastupa koliko ih je ubilježio Pjaca je zaigrao u ulozi drugog napadača. Sam pak priznaje kako mu više paše napadati s krila ili iz dubine, ali kaže da je spreman preuzeti ulogu koju je u klubu imao Alvaro Morata do povratka u Real Madrid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da bih volio biti novi Morata. Sve ću učiniti da se se dokažem suigračima, treneru i fanovima da mogu igrati dobro i ispuniti njihova očekivanja", rekao je Pjaca za Sky Italia.

"Nadam se da ću pomoći momčadi kako bi osvojili naslov u prvenstvu i što dale otišli u Ligi prvaka", poručio je hrvatski reprezentativac te je nastavio.

"U Dinamu sam igrao na lijevom krilu, a prije toga na mjestu centralnog veznog. Mislim da na te dvije pozicije mogu najviše pokazati. U Juventusu igram kao drugi napadač. Mislim da i na toj poziciji mogu dosta doprinijeti", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pjacu i sugrače u nedjelju u 18 sati čeka derbi s Interom. Bit će to ogled Pjace i MarijaMandžukića s jedne starne te MarcelaBrozovića i IvanaPerišića s druge.

O Dinamu i Mandžukiću

"Nije bitno što je Inter izgubio u četvrtak. Nedjeljna utakmica će biti posebna. Igramo u gostima, tako da ćemo morati biti oprezniji. Želimo slaviti i sve ćemo učiniti za pobjedu", kazao je Pjaca. Osvrnuo se potom na nadolazeću utakmicu s Dinamom u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je vrlo snažna momčad. Bit će težak suparnik, Bit će posebno emotivna utakmica za mene, ali sada mi je samo razmišljam o pobjedi", poručio je Vatreni.

Prokomentirao je snažan Juventusov napad.

"Dybala je fantastičan. Odlično čita igru. Ima sve što je potrebno da bi bio najbolji na svijetu. Mandžukića poznajem od ranije. Pomogao mi je kad sam došao u klub. Mario je vjerojatno jedan od najboljih napadača u 16-ercu. Higuain je stvarno veliki napadač I u kaznenom prostoru i izvan njega. Fizički je zvijer", rekao je Pjaca.

Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo