NOVA TRAGEDIJA POGODILA NOGOMETNI SVIJET: /

U Francuskoj je umro mladi igrač Le Havrea

Image
Foto: hac-foot.com

Samba Diop je imao samo 18 godina

7.4.2018.
14:30
hac-foot.com
VOYO logo

Što se to događa u današnjem nogometu? U posljednje vrijeme dosta je nogometaša umrlo od srčanih problema. Nažalost, čini se kako tragedijama u nogometnu nema kraja. U subotu je francuski drugoligaš Le Havre, naime, objavio da je njihov mladi branič Samba Diop preminuo u snu, prenosi britanski Daily Yournal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U priopćenju se navodi kako je Samba Diop umro u noći s petka na subotu. Diop je bio član rezervne momčadi Havrea, imao samo 18 godina, a ove je sezone odigrao 21 utakmicu za B momčad kluba koja se natječe u četvrtoj francuskoj ligi.

Od čega je Samba Diop umro, još se ne zna. To će, naime, utvrditi obdukcija. Može se špekulirati o srčanim problemima, no vrijedi pričekati nalaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, sve utakmice u prvoj i drugoj francuskoj ligi ovaj će vikend početi minutom šutnje, a utakmica Le Havrea s Reimsom je odgođena. Ovo je samo nastavak tragičnog nogometnog niza, Diop je peti slučaj sa smrtnim ishodom u razmaku nešto više od mjesec dana.

Počelo je s kapetanom Fiorentine Davideom Astorijem koji je pronađen mrtav u hotelskoj sobi u Udinama. Istraga je pokazala da je Astori umro od zatajenja rada srca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

DETALJI NEZAPAMĆENE TRAGEDIJE: Večer prije igrao je PlayStation, izgledao je dobro. Idućeg jutra njegovo je tijelo pronašao maser

Samo pet dana kasnije gotovo na isti je način, zbog zastoja srca u snu, preminuo mladi branič francuskog drugoligaša Toursa, osamnaestogodišnji Thomas Rodriguez. Nesretnog mladog nogometaša pronašli su mrtvog u krevetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Norveškoj je, pak, preminuo Adrian Lillebekk, mladi igrač drugoligaškog kluba Kongsvinger, preminuo je u 21. godini života.

Četvrta smrt u crnom nogometnom ožujku bila je ona koja je potresla Hrvatsku, posebno Slavonski brod, odnosno klub Marsoniju. Dvadeset i petogodišnji Bruno Boban nakon udarca loptom u prsa samo se srušio na teren i bez obzira na brzu reakciju prisutnih nije mu bilo spasa.

Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo