NOVA TRAGEDIJA POGODILA NOGOMETNI SVIJET: / Iznenada preminuo bivši igrač Rome. Imao je tešku životnu priču

Image
Foto: Profimedia

U veljači ove godine prešao je u redove rumunjskog Cluja

25.5.2020.
16:43
Profimedia
VOYO logo

Mladi nogometaš, inače bivši igrač Rome, Kamerunac, Joseph Bouasse Perfection, preminuo je u 21. godini života od posljedica srčanog udara, prenose talijanski mediji tu tragičnu vijest.

Kamerunski nogometaš je u Italiju stigao kao izbjeglica, a neko je vrijeme živio kao beskućnik na željezničkom kolodvoru u Rimu. Zatim je počeo igrati nogomet u amaterkom klubu Liberi Nantes, koji okuplja izbjeglice i migrante, a kako je igrao sjajno, odlučila ga je uzeti Roma. Tamo je došao 2015. godine, a registriran je godinu i pol kasnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

ESCLUSIVA AS ROMA

29/08/2017 Roma ( Italia) Sport Calcio Allenamento Trigoria (Roma) Nella foto: Il calciatore della AS Roma Radja Nainggolan e Joseph Perfection

EXCLUSIVE AS ROMA

29/08/2017 Roma (Italy) Sport Soccer Training in Trigoria (Roma) In the pic: AS Roma player Radja Nainggolan and Joseph Perfection, Image: 347601045, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Luciano Rossi AS Roma / LaPresse / Profimedia

Neko je vrijeme čak trenirao s prvom momčadi, ali nakon toga je poslan na posudbu u Vicenzu, a u veljači ove godine prešao je u redove rumunjskog Cluja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo