NOVA KANTRIDA: / Velebni kompleks koji će živjeti 365 dana u godini

Nogometaši Rijeke preselili su se prije nekoliko tjedana na novoizgrađeni stadion u sklopu trening-centra Rujevica. Ostat će tamo do izgradnje novog stadiona na Kantridi.

14.9.2015.
9:15
Screenshot/NK Rijeka
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kada bi trebao biti završen taj velebni kompleks, odnosno kada će se Rijekini nogometaši vratiti na Kantridu, zasad još uvijek nije poznato. Špekulira se da bi se to moglo dogoditi u sezoni 2017/18 ili godinu dana kasnije, ali tek treba vidjeti kojim će tempom napredovati radovi i hoće li biti kašnjenja.

Hotel sa 120 soba

U svakom slučaju, kad jednog dana bude izgrađen, stadion će s okolicom biti pravi 'bombon'. Poznato je da će nova Kantrida imati 14.000 natkrivenih sjedećih mjesta, a ispod tribina će biti smještena garaža. Novi list donosi i da će se uz stadion izgraditi hotel sa 120 soba na području od 15.000 četvornih metara, a bit će kategoriziran s četiri zvjezdice. U sklopu hotela će biti i rehabilitacijski centar s vrhunskim stručnjacima koji neće biti namijenjen samo sportašima.

Na drugoj će strani biti komercijalni centar na 28.000 četvornih metara, s trgovinama, kafićima, restoranima i ostalim sadržajima. Predviđeno je da plato ispred Kantride postane nova trgovačko-ugostiteljska i zabavna zona kojom bi se svakodnevno kretale tisuće ljudi, tako da bi stadion s okolicom živio 365 dana u godini.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali