NOVA FIFINA RANG LJESTVICA: / Hrvatska je pala za tri mjesta nakon američke turneje, a Nigerija skočila za čak pet mjesta

Image
Foto: PIXSELL

Što se tiče susjednih zemalja, najbolja je Srbija na 35. mjestu, BiH predvođena Robertom Prosinečkim je na 41. mjestu

12.4.2018.
12:29
PIXSELL
VOYO logo

Fifa je objavila novu rang ljestvicu na kojoj nema promjena na vrhu. Njemačka ima 1533 boda i dalje je najbolja reprezentacija svijeta, a s 1489 bodova slijedi ju Brazil.

Hrvatska je nakon američke turneje i dvoboja protiv Perua i Meksika pala za tri mjesta te se sada nalazi na 18. mjestu. Najveći pomak u TOP 20 ostvario je Tunis koji je napredovao za devet mjesta i sada je na 14. poziciji. Najveći pad od 6. mjesta zabilježili su Talijani koji su sada na 20. poziciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Protivnici Hrvatske na Svjetskom prvenstvu također su zabilježili pomake: Argentina je pala za jedno mjesto i sada je peta, Island je pao za četiri mjesta na 22. poziciju, a Nigerija je napredovala za ček pet mjesta te je sada 47. na Fifinoj rang ljestvici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče susjednih zemalja, najbolja je Srbija na 35. mjestu, BiH predvođena Robertom Prosinečkim je na 41. mjestu, a Crna Gora je slabija za dvije pozicije. Slovenci su na 65. mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo