armada u deliriju / Nova era NK Rijeke: Kek potpisao novi trogodišnji ugovor, cilj - dvostruka kruna!

Koje je ciljeve uprava Rijeke stavila pred Keka na početku njegove nove ere? Kaže, letvica je postavljena tako vIsoko, da je ne mogu preskočiti

3.7.2017.
19:11
VOYO logo

Zajednička fotografija kao potvrda da društvo s Rujevice u istom sastavu ide dalje. Matjaž Kek i službeno je produljio ugovor s Rijekom na tri godine, iako je s predsjednikom Miškovićem sve usmeno dogovorio puno prije.

"Oko tog mog ugovora je takav cirkus napravljen da je to meni sve malo previše. Taj folklor, znam da je interesantan, ali u tome mislim da je Rijeka pokazala jedan svoj pristup. Dogovor je dogovor i u tome nema, što se mene tiče prekršit ili ne ispoštovat", u svom je stilu odgovorio slovenski stručnjak. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kek na tržištu gotovo da je bio traženiji od svih Rijekinih igrača. Kako i neće, u svoje četiri godine je pokraj nedodirljivog Dinama osvojio jedno prvenstvo, dva kupa i jedan superkup. A sljedeće sezone traži se nova dvostruka kruna.

"Ja o ciljevima ne bih jer su oni već tako visoko postavili letvicu, da ja skoro ne mogu preko skočit."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zato će ovo ljeto prvi put pokušati uskočiti u skupinu Lige Prvaka. Lov kroz pretkola počinje za tjedan dana.

"Mi se koji put igramo kao da igramo Playstation. Liga prvaka je za Rijeku jedan veliki, veliki domet ili jedna velika želja, ali jedna teška realna želja."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali u klubu su ipak odlučili krenuti u rizik. Nakon odlaska Andrijaševića u belgijski Gent, do kraja kolovoza prodaje više nema.

"Rizik je velik jer znamo da Rijeka živi samo od prodaje igrača, ali pokušat ćemo, dat ćemo sve od sebe kad smo već ušli u taj ritam, pokušat ćemo sve što je u našoj moći da zadržimo igrače, da pokušamo nešto napraviti", obećaje predsjednik kluba Mišković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz vodstvo nepopustljivog Slovenca, ostvarenje svih ciljeva nekako je puno realnije.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo