Transfer za pamćenje: Real za 16-godišnjaka daje 230 milijuna kuna?!

Prema pisanju europskih medija, norveško čudo od djeteta, 16 godišnji Martin Ødegaard, izabrao je Real Madrid kao svoju slijedeću nogometnu destinaciju.

20.1.2015.
14:31
VOYO logo

Mladi norveški veznjak Strømsgodseta Martin Ødegaard posljednjih je mjeseci na meti uglednih nogometnih klubova. Najviše su interes pokazali Liverpool i Bayern Munchen.

Prema pisanju pojedinih europskih medija, čini se da je norveško čudo od djeteta izabralo gdje će nastaviti karijeru, i razvijati se.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako će Ødegaard potpisati ugovor sa Real Madridom, a Kraljevi su za njega i njegovu obitelj, navodno, spremni izdvojiti čak od 20 do 30 milijuna eura (od 153 do 230 milijuna kuna) kako bi se preselili u Madrid. Velika cifra za tako mladog igrača. Uz to, sa njim će na Santiago Bernabeu doći i njegov otac Hans Erik Ødegaard, koji bi trebao voditi mlađe kategorije.

//www.youtube.com/embed/Smi8jvNixL8

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako mu je tek 16 godina, ovaj nogometaš je već debitirao za nacionalnu momčad, a 13. travnja 2014. postao je najmlađi igrač u povijesti koji je zaigrao u norveškoj prvoj ligi. Ødegaard je tada imao samo 15 godina i 118 dana.

Vrijedi istaknuti kako nogometni stručnjaci Ødegaardu prognoziraju veliku nogometnu karijeru, a već sad nosi predznak nasljednika slavnog Lionela Messija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo