Potres u BiH: Policija upala u prostorije nogometnog saveza!

27.1.2015.
13:15
VOYO logo

Glasnogovornica SIPA-e Kristina Jozić potvrdila je kako policijski istražitelji trenutačno preuzimaju dokumentaciju iz sjedišta NS BiH u Sarajevu.

"Agencija trenutačno postupa po nalogu Tužiteljstva BiH", kazala je Jozić kako je citira Dnevni avaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako nema službene potvrde što se točno istražuje, mediji navode kako su na meti ugovori koji su prošle godine sklapani s različitim agencijama i tvrtkama, a odnose se na putovanja nogometaša i dužnosnika NS BiH u Brazil. SIPA je navodno ranije tražila od NS BiH dostavu dokumentacije, no na to nikada nije bilo odgovora, pa su policijski istražitelji morali sami potražiti sporne ugovore.

Prema dostupnim informacijama, sumnjive su fakture za zrakoplovni prijevoz i hotelski smještaj, a pretpostavlja se kako su prikazani iznosi 'napuhani' do vrijednosti koje su bile dvostruko veće od stvarnih. Glavni tajnik NS BiH Jasmin Baković ustvrdio je kako u toj organizaciji ništa ne kriju i da su policijskim istražiteljima predali sve što su tražili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemamo razloga bilo što tajiti jer radimo transparentno", kazao je Baković dodajući kako u NS BiH imaju informaciju da se istraga provodi na temelju anonimne prijave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo