NOGOMETNI RAT: / Čeferin uzvratio Perezu i odgovorio na pitanje postoji li šansa da se ne odigra polufinale LP-a između Reala i Chelseaja

Image

U polufinalu bi na suprotnim stranama trebali biti luka Modrić i Mateo Kovačić

22.4.2021.
8:23
VOYO logo

Predsjednik Uefe AleksanderČeferin progovorio je o Superligi nakon što su svi klubovi osim Real Marida, Barcelone i Juventusa najavili povlačenje. Jedno od najzanimljivijih pitanja bilo je vezano za polufinale Lige prvaka. Idući tjedan sastaju se Real Madrid i Chelsea, tako da je upitan postoje li šanse da se ono ne odigra.

Pitanje je stiglo kao rezultat njegovih najava od s početka tjedna kada je burno reagirao nakon osnutka Superlige i najavio da će sve te klubove izbaciti iz europskih natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ključ je u tome što je sezona već počela tako da bi nas vlasnici TV prava mogli tražiti odštetu ako se ne odigraju polufinala", rekao je u razgovoru za 24ur.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tako da je mala vjerojatnost da se ta utakmice na odigra idućeg tjedna. Međutim, stvari bi mogle biti drugačije u budućnosti", poručio je.

Također, odgovorio je i na prozivke šefa Reala Florentina Pereza koji je izjavio kako ne želi čovjeka poput Čeferina na čelu Uefe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To mi je poticaj da ostanem. Želi predsjednika koji će ga slušati i raditi što on kaže. Ja radim ono što mislim da je dobro za europski nogomet", poručio je predsjednik Uefe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo