NOGOMETNA ZVIJEZDA PONOVNO NA TERENU: / Osmjehom protiv teškog psihičkog sloma

Image
Foto: AFP, PAUL ELLIS

Aaron Lennon vraća se na nogometne travnjake nakon pola godine izbivanja, javlja ugledni britanski BBC.

4.7.2017.
16:33
AFP, PAUL ELLIS
VOYO logo

Bivši engleski reprezentativac nije igrao šest mjeseci, a početkom svibnja njegovo zdravstveno stanje se pogoršalo. Naime, Lennon je doživio psihički slom. Everton je tada potvrdio kako je nesretni igrač završio u bolnici zbog psihičkih problema pod objašnjenjem kako igrač ima bolest u vezi sa stresom.

EVO KAKO SU GA DOMAĆINI IZNENADILI: Edin Džeko oduševljen dočekom u omiljenom mu Dubrovniku

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na liječenje ga je dovela policija jer je netko prijavio kako je 'čovjek u trenirci nesigurnog položaja stajao na isključenju s prometnice u Salfordu blizu Manchestera'. Svjedoci događaja kazali su kako je Lennon izgledao jako loše, čak i suicidalno. Lennon je nakon toga završio u bolnici.

U siječnju 2017. je trener Evertona Ronald Koeman medijima objasnio kako Lennon fizički nije spreman biti dio momčadi i tako svima dao do znanja da je njegovo zdravstveno stanje loše, toliko loše da ne može normalno igrati i trenirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednju utakmicu odigrao je tek 11. veljače. Nakon što je dotaknuo samo dno, Lennon je odlučio riješiti svoj problem i čini se kako je na najboljem putu da to i učini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Engleski mediji pišu kako je Lennon počeo trenirati u svom Evertonu u sklopu priprema za novu sezonu i djeluje opušteno i nasmijano, a to je najvažnija stvar u cijeloj priči.

Inače, Aaron je s nogometom počeo u Leedsu gdje je postao najmlađi debitant u povijesti Premiershipa kada je sa 16 godina i 129 dana debitirao protiv Tottenhama na White Hart Laneu u kolovozu 2003. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo