NOGOMETAŠI, DOSTA JE BILO! / Bolt konačno odgovorio na budalaste tvrdnje

Image
Foto: AFP, PEDRO UGARTE

Olimpijski pobjednik te svjetski prvak i rekorder na 100 i 200 metara, jamajčanski atletičar Usain Bolt, napokon je reagirao na budalaste tvrdnje koje se često pojavljuju u dijelu medija.

25.2.2016.
13:21
AFP, PEDRO UGARTE
VOYO logo

Riječ je o senzacionalističkim izvještajima kako su neke nogometne zvijezde trče brže od samoga Bolta. Njemački su mediji na taj način pisali o napadaču Borussije Dortmund Pierre-Emericku Aubameyangu, a sada su im se pridružili i Englezi koji isto tvrde za Arsenalova beka Hectora Bellerina.

'Nasmijavaju me ovakve priče'

Mladi Španjolac navodno pretrči 40 metara za 4.41 sekundu, što je 23 stotinke brže no što je Bolt istrčao prvih 40 metara kad je u Berlinu 2009. postavio aktualni svjetski rekord na 'stotki'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovakve me priče nasmijavaju. Nogometaši su vrlo brzi u prvih 10-20 metara jer za to treniraju. Ja treniram da budem brz na 100 i 200 metara. Ne znam nijednog nogometaša koji može istrčati 100 metara ispod deset sekundi", rekao je Bolt za Eurosport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jamajčanin je vlasnik šest olimpijskih i 11 svjetskih zlata, a ove je godine u Rio de Janeiru pred njim veliki cilj - treći put zaredom osvojiti zlatne olimpijske medalje na 100, 200 i 4x100 metara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo