Sportska tragedija potresla BiH: Umrla velika nada u 19. godini života!

Šok i tuga zavladali su u Kiseljaku nakon nenadane smrti mladog nogometaša Slavije, Stanka Zečevića u 19. godini života.

28.3.2013.
12:52
VOYO logo

Mladić je preminuo u srijedu kada mu je nakon treninga na putu kući pozlilo. Nije izdržao do bolnice, a nagađa se da je uzrok smrti srčani udar.

"Jutros smo od Stankovog oca dobili ovu tužnu vijest. Iznenada mu je pozlilo ispred kuće, dolazila je i Hitna pomoć, ali mu, nažalost, nisu mogli pomoći", potvrdio je za portal sport.ba direktor Omladinskog fudbalskog kluba 'Slavija' Duško Petrović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz FK Slavija demantiraju glasine da se nesreća dogodila tokom treninga. Iz Stankova kluba iskrenu sućut izrazili su ožalošćenoj obitelji i rodbini prerano preminulog Zečevića.

"On je bio divno dijete, rodom je iz Kiseljaka i već četiri godine je igrao za Slaviju. Redovno je dolazio na treninge, a posljednjih pola godine igrao je za Željezničar pa se opet vratio u Slaviju", izjavio je Petrović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mlada nogometna nada posljednju utakmicu za Slaviju odigrala je u polufinalu juniorskog Kupa BIH kada su pobijedili banjalučki Borac.

Sahrana će se održati danas na groblju u Han Ploči.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo