Noćna mora za Barçu, ni Mandžo i društvo nisu prošli puno bolje

Održan je ždrijeb osmine finala Lige prvaka. Protivnik Bayerna našeg Marija Mandžukića je Arsenal, dok će Luka Modrić i društvo na noge Schalkeu 04.

16.12.2013.
10:11
VOYO logo

U Nyonu su izvučeni parovi osmine finala Lige prvaka. Ceremoniju je kao i obično vodio glavni tajnik UEFA-e Gianni Infantino, a kuglice je izvlačio legendarni Luis Figo.

Upravo je bivši veznjak Reala svojoj nekadašnjoj momčadi dodijelio njemački Schalke, dok je Bayern našeg Marija Mandžukića poslao u London na noge Arsenalu. Bit će to, zapravo, svojevrsna repriza prošlosezonske osmine finala. Bavarci su tada slavili u Londonu 3:1, da bi Arsenal u uzvratu u Münchenu umalo kreirao senzaciju, pobijedivši 2:0. Hoće li se Topnici revanširati Mandži i društvu, saznat ćemo u veljači i ožujku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi iznimno atraktivan par čine Manchester City i Barcelona. Građani se podižu u formi, prošli su vikend deklasirali Arsenal 6:3 i zaostaju samo tri boda za Topnicima na vrhu ljestvice. Također, u posljednjem su kolu u skupini Lige prvaka pobijedili Bayern na Allianz Areni 3:2. Barcelona bi ipak s oporavljenim Lionelom Messijem trebala biti lagani favorit.

Engleski prvak Manchester United će na grčki Olympiacos, a europski doprvak Borussia Dortmund će igrati protiv ruskog Zenita. Didier Drogba s Galatasarayem ide na klub u kojem je proveo najveći dio karijere – Chelsea. Preostala dva para čine Atletico Madrid i Milan, te PSG i Bayer Leverkusen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prve se utakmice osmine finala igraju 18., 19., 25. i 26. veljače, a uzvrati su na rasporedu 11., 12., 18. i 19. ožujka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo