NOĆNA MORA SPURSA SE NASTAVLJA: / Nakon šokantnog poraza, primili novi udarac uoči derbija s Unitedom

Image
Foto: AFP, OLI SCARFF

Poraz od West Hama u osmini finala Liga kupa zasigurno nije uzdrmao navijače Tottenhama kao vijest koja je došla poslije utakmice.

26.10.2017.
9:30
AFP, OLI SCARFF
VOYO logo

Momčad Mauruicia Pochettina u subotu gostuje na Old Traffordu gdje im je domaćin Manchester United. Najzanimljivija je to utakmica desetog kola Premier lige i obračun dvije momčadi koje imaju po dvadeset golova te dijele drugo mjesto iza vodećeg Manchester Cityja.

S obzirom na to da im Guardioline trupe bježe pet bodova jasno je koliko bi im poraz nanio štete pogotovo jer City s lakoćom razbija suparnike, a teško da će biti drugačije i protiv West Bromwicha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga, itekako će navijači Tottenhama strepiti nakon riječi Pochettinha koji je otkrio da je najbolji igrač Harry Kane upitan za susret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moram vidjeti u kakvom je stanju momčad. Morali smo rotirati iz nekoliko razloga. Je li Kane upitan za Manchester United? Vidjet ćemo", rekao je trener Spursa za beINSPORTS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Većina nogometnih fanova smatrala je da je Kane dobio utakmicu predaha te zbog toga nije nastupio protiv West Hama, a sada bio se moglo ispostaviti da ipak riječ o nečem ozbiljnijem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo