OGLAS

NOĆNA MORA DOMAGOJA VIDE: / Skrivio je gol, napravio penal, psovao na hrvatskom u prijenosu uživo...

Image
Foto: Profimedia

Inače, po dva pogotka za Konyaspor zabili su Levan Shengelia i Artem Kravets, dok je počasni pogodak za goste zabio Gokhan Tore

28.9.2020.
11:19
Profimedia
VOYO logo

Što je sve Domagoj Vida izgovorio pred kamerama na utakmici Bešiktaša i Konyaspora, psovke na hrvatskom mogle su se pročitati s usana nakon što je njegov klub primio treći od četiri pogotka u utakmici za zaborav,

Bešiktaš je na gostovanju u turskom prvenstvu izgubio 4:1, a prema ocjeni Sofascorea Domagoj Vida bio je najniže ocijenjen igrač na terenu (ocjena 5,3).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jednostavno nije išlo Vatrenog kojem se ne smiju zaboraviti sve sjajne utakmice u dresu turskog kluba, no nije ovo bila njegova večer.

Kod drugog gola Konye nije izašao na igrača koji je ulazio s lijevog krila, odlučio ga je sačekati blizu svojeg peterca, a to je završilo udarcem u prvi vratarov kut. Naravno, krivnja ide i golmanu Destanogluu koji nije pokrio svoju prvu stativu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
RAKITIĆ SE POHVALIO GOLOM, ODMAH MU SE JAVIO POZNATI SRBIN: /

'Idemooooooo, baćooooooooo'

Image
RAKITIĆ SE POHVALIO GOLOM, ODMAH MU SE JAVIO POZNATI SRBIN: /

'Idemooooooo, baćooooooooo'

Penal i žuti

No kod trećeg gola išao je Vida vraćati loptu svom vrataru lijevom nogom, loše ju je zahvatio i bila je to greška koja se ne prašta. Konya je opet zabila, a Vida nije mogao skriti razočaranje. Na kraju ove grozne utakmice skrivio je i penal nakon kojeg je pao i četvrti gol te dobio žuti karton.

Inače, po dva pogotka za Konyaspor zabili su Levan Shengelia i Artem Kravets, dok je počasni pogodak za goste zabio Gokhan Tore. Bešiktašu je ovo prvi poraz u tri utakmice ove sezone i na osmom su mjestu turskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo

Još iz rubrike