NK SOLIN SE OGLASIO U VEZI SEKSISTIČKOG NAPADA: / Njihov igrač sutkinji: 'Dođi da te je***o'

Image
Foto: Damir Spehar/PIXSELL

Zbog ovog će sigurno zaraditi kaznu, samo je pitanje koliku, što je i potvrdio klub u svom priopćenju

24.8.2019.
16:25
Damir Spehar/PIXSELL
VOYO logo

Sramotan incident dogodio se nakon utakmice 2. HNL između Sesveta i Solina 1:1: Glavni sudac utakmice Vedran Jelenčić detaljno je pisao što se dogodilo, odnosno kakve su riječi upućene četvrtoj sutkinju utakmice Ivani Martinčić.

Image
NEVIĐENI SKANDAL U DRUGOJ HNL: /

Igrač poslije utakmice seksistički vrijeđao sutkinju: 'Dođi da te je*emo'

Image
NEVIĐENI SKANDAL U DRUGOJ HNL: /

Igrač poslije utakmice seksistički vrijeđao sutkinju: 'Dođi da te je*emo'

“Trener gostiju Pavić Boris lic. br. 37 u 90+4 min zbog prigovora na odluku suca dobio je žuti karton. Igrač gostiju broj 19 Šimunac Vlatko prijavljen od strane sutkinje jer je u tunelu nakon završetka utakmice rekao njoj kao četvrtom sucu riječima ‘dođi da te je*emo'”, stoji u zapisniku s utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oglasio se klub

Zbog ovog će sigurno zaraditi kaznu, samo je pitanje koliku, što je i potvrdio klub u svom priopćenju koje prenosimo u cijelosti:

"Susret drugog kola 2. HNL između Sesveta i Solina udarna je vijest u medijima. Nažalost, ne zbog lijepog gola, odlične utakmice ili punih tribina, već zbog nesportskog ponašanja igrača našeg kluba Vlatka Šimunca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao ugledni športski kolektiv stogodišnje tradicije ne želimo i ne možemo pokušati relativizirati ono što se dogodilo. Podsjećamo, Vlatko je imao glupi seksistički ispad kojim je duboko povrijedio sutkinju utakmice, gospođu Ivanu Martinčić. Loše suđenje i vruća glava nikako ne umanjuju dimenziju incidenta.

Stoga koristimo priliku izraziti najiskreniju ispriku gospođi Martinčić, ne samo zbog negativne medijske percepcije kojoj je klub izložen, već zato što se zaista imamo potrebu ispričati. NK Solin nije udruga koja potiče bilo kakav oblik nesnošljivosti, ponajmanje seksizam. Dapače, ponosni smo što našu djecu odgajamo u duhu kulture dijaloga, poštovanja i tolerancije. Cijelu prošlu sezonu nismo dobili niti jednu novčanu kaznu zbog nesportskog ponašanja naših igrača, trenera, stručnog osoblja ili članova uprave. Tim više nas boli što se dogodilo i što smo vijest u svim relevantnim medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga još jednom koristimo priliku ispričati se gospođi Martinčić i cijeloj športskoj i ukupnoj javnosti. Do sutkinje pokušavamo doći cijeli dan, ali iz razumljivih razloga ne želi komunicirati dalje po ovoj temi.

O kazni igraču ćemo izvijestiti javnost kada se sastane disciplinska komisija kluba i sukladno pravilniku donese primjerenu odluku. Naravno, igrač će imati priliku obratiti se istoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvršni odbor NK Solin"

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo