revolt u kohorti / NK Osijek poziva reprezentaciju u Gradski vrt, navijači se protive: 'Ovdje više niste dobrodošli!'

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Iako je reprezentacija dosad bila dobrodošla u Osijeku, nedavna odluka da se utakmica protiv Finske preseli na Rujevicu zbog 'lošeg i natopljenog terena', razbjesnila je Osječane

13.10.2017.
14:45
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Direktor NK Osijeka Igor Galić pozvao je hrvatsku nogometnu reprezentaciju da domaću utakmicu dodatnih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji odigra u Gradskom vrtu, piše SiB.hr.

"Očekujemo da se reprezentacija zapravo vrati u Osijek nakon što je, zbog poznatih okolnosti, susret s Fincima prebačen na riječku Rujevicu. Nismo tada radili nikakav presing niti dizali galamu, podredivši sve interesima nacionalne vrste. No, u međuvremenu smo sredili travnjak, uložili pritom značajna sredstva, postavili smo i novi semafor i zaista više nema nikakvog razloga da ne dobijemo domaćinstvo u izlučnim kvalifikacijama", ističe Galić, a navodi se u priopćenju objavljenom na službenoj internetskoj stranici osječkog prvoligaša

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, stavove klupskog direktora ne dijele i navijači istog kluba, jer sve reakcije ispod objave na društvenim mrežama mogu se sažeti u jednu činjenicu - navijači Osijeka jednostavno više ne žele gledati hrvatsku reprezentaciju u vlastitom domu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VIŠE O TEMI:

>>Armada bojkotira utakmicu s Finskom i proziva igrače: 'Nemaju muda, morala ni pamćenja'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>>Šok na Rujevici: Finska u 90. minuti zabila za 1:1 i udaljila Hrvatsku od Rusije

Iako je reprezentacija dosad bila dobrodošla u Osijeku, pa čak i otkad je većina nacije krenula u 'bojkot' Vatrenih, nedavna odluka da se domaća utakmica protiv Finske premjesti iz Osijeka na riječku Rujevicu, izazvala je revolt među Kohortom i ostalim građanima Osijeka. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gospodine Galiću. Znam da ste Vi poslovan čovjek, ali ostavite i nama navijačima malo ponosa. Kako god,njima puno sreće, ali ja ih neću doći gledati. Ja se ne dam zajebavati, a i Vama je bolje da čuvate travnjak za naše igrače", navodi jedan korisnik u svom komentaru ispod objave. 

"Napravili su budale od Slavonaca i Baranjaca, ne trebaju ni sada doći mada će se 100 posto igrat na lijepoj travi Maksimira gdje se protiv Kosova igrao vaterpolo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemojte dolaziti, tko zna kako će biti vrijeme, a i travnjak nam nije bas nesto, jeste zaboravili?."

"Pitajte Osječane zele li reprezentaciju, sve ce vam biti jasno. Nemojte se spuštati tako nisko", samo su neki od komentara koji se ističu na društvenim mrežama. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odluka o gradu koji će ugostiti protivnika Hrvatske u dodatnim kvalifikacijama biti će donesena u ponedjeljak, piše SiB. 

Podsjetimo, i Armada je, saznavši da se utakmica protiv Finske seli iz Osijeka u Rijeku, pozvala sve građane na bojkot utakmice. Nastavi li HNS s ovakvim radom, reprezentacija očito više nigdje neće biti dobrodošla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo