Demantirao liječnike: Nisu ga zaustavile ni četiri operacije i ugrađeni defibrilator!

U srpnju 2013. godine napadač Stuttgart Kickersa Daniel Engelbrecht kolabirao je tijekom utakmice protiv Rot-Weiss Erfurta. Život mu je spasila reanimacija koju su mu pružili liječnici na terenu.

19.11.2014.
13:03
VOYO logo

Nakon nesreće koju je doživio Engelbrechtu su utvrdili da boluje od upale srčanog mišića i nepravilnog srčanog ritma. Otada je četiri puta operiran, a u prsa mu je ugrađen automatski defibrilator koji mjeri srčani puls i daje elektrošokove ako je potrebno. Sve to, kao ni prognoza da više neće igrati nogomet, nije zaustavilo hrabrog mladića.

Prošli je vikend u utakmici regionalnog kupa protiv Ravensburga ušao u igru u 76. minuti i premda je njegova momčad izgubila s 1:0, nikome to nije bilo previše važno. Svi su pričali samo o Engelbrechtu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo me je strah prije utakmice, naravno. Mislim da se nikad neću moći riješiti toga, ali biti ponovno na terenu je neopisiv osjećaj. Za mene je to velik korak. Sretan sam što sam uopće živ, mnogi su drugi u sličnoj situaciji umrli. Nakon dijagnoze nitko nije vjerovao da ću se vratiti, zato je ovaj osjećaj još ljepši", izjavio je Engelbrecht za Süddeutsche Zeitung.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očekivano, prošla je godina dana mladom sportašu bila najgora u životu.

"Bilo je faza kada sam morao uzimati toliko tableta da sam patio od halucinacija. Budio sam se po noći i višao ljude kako hodaju po sobi ili sjede uz moj krevet. Bilo je toliko strašno da više uopće nisam mogao spavati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo