Njemačka u šoku, dogodilo se čudo u Münchenu!

Inter je spasio čast talijanskog nogometa.

15.3.2011.
17:32
VOYO logo

München. Allianz Arena. Sudac: Pedro Proença (Portugal). Prva utakmica: Inter - Bayern M. 0:1

Strijelci: 0:1 - Eto'o (4), 1:1 - Gomez (21), 2:1 - Müller (31), 2:2 - Sneijder (63), 2:3 - Pandev (88).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BAYERN (4-2-3-1): Kraft - Lahm, Van Buyten (Badstuber, 70), Breno (Kroos, 90), Pranjić - Luiz Gustavo, Schweinsteiger - Robben (Hamit Altıntop, 68), Müller, Ribery - Gomez.

INTER (4-3-1-2): Julio Cesar - Maicon, Ranocchia, Lucio, Chivu (Nagatomo, 87) - Thiago Motta, Stanković (Coutinho, 51), Cambiasso - Sneijder - Eto'o, Pandev (Kharja, 90). DRUGO POLUVRIJEMEKraj utakmice! Inter je napravio čudo i pobjedom nad Allianz Areni izborio četvrtfinale! Manchester Unired je do kraja dvoboja s Marseilleom sačuvao prednost od 2:1, te istim rezultatom izborio prolaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

90+4' - Kharja i Motta zaradili su opomene u finišu utakmice.

90' - posljednje izmjene na utakmici. Kharja je ušao umjesto junaka gostiju Pandeva. Kod domaćina ušao je Kroos umjesto Brena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

88' - GOL za Inter! Dugačka akcija Intera u napadu, loptu je uzeo Eto'o, navukao dvojicu igrača i gurnuo za Pandeva koji je u punom naletu iz prve zakucao loptu pod gredu. Kakav preokret Talijana!

87' - druga izmjena u sastavu gostiju. Izašao je Chivu, ušao Nagatomo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

83' - imali su Bavarci kontru 3 na 2, ali ju je upropastio strijelac prvog pogotka - Mario Gomez.

Francuzi se vraćaju u igru autogolom Wesa Browna u 82. minuti. Hernández je svojim drugim pogotkom u 75. minuti povisio prednost Engleza. 72' - Inter ponovno u šansi, no Cambiasso je promašio vrata s ruba 16-erca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

70' - dvije izmjene u nepune dvije minute kod domaćina. Igru su napustili Robben i Van Buyten, a ušli su Hamit Altıntop i Badstuber.

67' - Inter je umalo prekrenuo! Dvije, tri minute trajala je opsada domaćih vrata, no obrana Bayerna se ipak spasila od novog šoka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

63' - GOL za Inter! Talijani su naplatili sve promašaje domaćina i manje od pola sata do kraja dvoboja opet su se vratili u život. Eto'o je vratio povratnu loptu do Sneijdera, koji majstorski s ruba 16-erca pogađa malu mrežu i poravnava na 2:2.

62' - sjajna akcija Bayerna koju je odličnim udarcem završio Gomez, no njegovu bombu s ruba 16-erca Cesar je krajnjim naporom uspio zaustaviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

59' - i Lucio je požutio zbog prekršaja. Prva opomena u sastavu gostiju.

57' - Breno je zaradio žuti karton zbog prekršaja na Pandevu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

51' - prva izmjena na utakmici. Stanković je izašao, a umjesto njega u sastavu gostiju ušao je Coutinho.

46' - počelo je drugo poluvrijeme, nema promjena u sastavima. Bayern vodi nakon prvih 45 minuta s 2:1, a Bavarci su mogli još nekoliko lopti pospremiti iza leđa vratara Intera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PRVO POLUVRIJEMEKraj prvog poluvremena! Posve zasluženo vodstvo Bayerna od 2:1.

45+1' - Lucio se poigravao na rubu svog šesnaesterca, izgubio loptu, no srećom po goste nisu se najbolje snašli igrači Bayerna, pa je nakon kraćeg 'biljara' ispred gola Intera označeno zaleđe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

43' - nova velika prilika za Bavarce. Opet su loše reagirali gostujući braniči, a lopta se odbila do usamljenog Robbena koji sa svega pet, šest metara tukao u vanjski dio mreže.

40' - novi mat pozicija za Bayern! Lopta se šetala po gol-liniji, ali je Ranocchia uz pomoć stative izbio loptu i otklonio opasnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

38' - žuti karton zaradio je Luiz Gustavo zbog grubog nasrtaja na Wesleyja Sneijdera. Došlo je i do manje gužve na terenu, ali sudac je brzo smirio strasti.

34' - nevjerojatan promašaj Riberyja nakon sjajne akcije Bayernovih igrača! Francuski reprezentativac je izašao sam pred Julija Cesara, no Brazilac mu se bacio u noge i spriječio novi gol bavarske momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=0r5KayJDzT7zCWWM

31' - GOL za Bayern! Ponovno pogreška u obrani Intera - Lucio je presjekao pas Robbena, no zapravo je idealno poslužio Thomasa Müllera koji se našao oči u oči s Cesarom i atraktivno pogodio za prokret Bavaraca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

27' - traje opsada Interovih vrata. No, pokušaji Robbena i Gomeza nisu pronašli put do talijanske mreže.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=7QKpUTZlULD2JEXH

Tekst se nastavlja ispod oglasa

21' - GOL za Bayern! Veliki kiks vratara Intera koji nije uspio uhvatiti loptu nakon udarca Robbena, na odbijanac je natrčao Gomez i efektnim udarcem poravnao na 1:1. Upravo je Julio Cesar napravio sličnu pogrešku i u prvom dvoboju koja je Nijemcima omogućila da se punog plijena vrate s gotovanja iz Italije.

19' - nakon primljenog pogotka Bayern je preuzeo inicijativu, ali još nema pravih opasnosti pred vratima Intera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=3vupFsfGctEE190c

10' - Gomez se našao u dobroj situaciji pred vratima gostiju, no njegov udarac u posljednji trenutak blokirala je obrana Intera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pao je pogodak i u Manchesteru. United je pogotkom Hernandeza poveo u 5. minuti. Asistent je bio Rooney. 4' - GOL za Inter! Prva prava prilika Talijana i gosti već vode. Pandev je dao sjajnu loptu za Eto'a, koji je izbjegao zaleđe i s desetak metara provukao loptu Kraftu kroz noge. Kamer

1' - počela je utakmica u Münchenu minutom šutnje za žrtve potresa u Japanu. Danijel Pranjić je od prve minute u sastavu Bayerna.

NAJAVA Nakon što je u prvoj utakmici osmine finala Bayern protiv Intera izborio minimalnu prednost golom Marija Gomeza u zadnjoj minuti, u Münchenu se sprema 'svečani ispraćaj' prošlosezonskog osvajača Lige prvaka.

Bavarci silno žele osvetu za poraz u finalu na Santiago Bernabeu, a u slučaju ispadanja Intera bila bi to eliminacija i trećeg talijanskog predstavnika nakon Rome i Milana. Takav rani 'pomor' talijanskih klubova odavno nije zabilježen u Ligi prvaka...

No, još od prošloga mjeseca zna se da su Talijani zbog loših rezultata svojih klubova u Europi izgubili jedno mjesto u Ligi prvaka te da su ih preskočili upravo Nijemci. Potvrda te dominacije trebao bi biti Bayernov ulazak u četvrtfinale, kao posljednji veliki rezultat u Van Gaalovoj eri.

Danijel Pranjić, jedan od najstandardnijih igrača Bayerna, najavljen je u sastavu na poziciji lijevoga braniča. Hrvatski reprezentativac ima šest nastupa ove sezone u Ligi prvaka, uz prosječnu ocjenu 3,70 (raspon od 5 do 1), a na Bayernovom stadionu ga čeka bitka s jednim od najboljih svjetskih braniča Maiconom.

"Jednom igramo katastrofalno, drugi put briljantno. U svlačionici smo se dogovorili da je vrijeme da počnemo igrati kako spada, te smo napokon pokazali pravo lice. Ovo je Bayern kakav svi želimo", izjavio je Arjen Robben, dok je Ivica Olić dodao:

"Uprava kluba i Van Gaal zajedno su nam se obratili u svlačionici. To je za nas utakmica sezone, sve snage bacamo na Ligu prvaka. Uvjeren sam da ćemo postići najmanje jedan pogodak, a ne vjerujem baš da možemo primiti dva", smatra Ola, dok je napadač Intera Goran Pandev kratko poručio:

Evo vam tri razloga zašto će Inter pobijediti Bayern: naši navijači zaista zaslužuju pobjedu, naša momčad uživa u velikim utakmicama, a treći razlog je vrlo očit – mi smo Inter", izjavio je Pandev.

Manchester United i Marseille, koji su u prvoj utakmici odigrali bez pogodaka, prolaz u četvrtfinale će tražiti na Old Traffordu, a menadžer Crvenih vragovaAlex Ferguson smatra da će to biti nervozna utakmica.

"Europske utakmice su uvijek takve. Igramo protiv iskusne i moćne momčadi koja će se htjeti nadigravati. Gledao sam ih na gostovanjima kod Monaca i Stade Rennaisa. Pokazali su su svoju kvalitetu i ne sumnjam da će isto učiniti i na Old Traffordu", smatra Ferguson.

KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo