'NAPRAVIO JE DOSTA' /

Nisu svi zadovoljni odlukom Dinama da otpuste Jakirovića: 'Stvarno ne znam što se očekivali...'

Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Nakon što je Dinamo obavijest objavio na službenoj stranici kluba, komentari su se odmah napunili raznim mišljenjima

19.9.2024.
13:20
Matija Habljak/PIXSELL
VOYO logo

Nedavno je Dinamo objavio da Sergej Jakirović više nije trener Plavih.

Image
NAKRATKO ZA KORMILOM /

Privremeni trener Dinama poznato je lice u klubu: Trajno rješenje mora pasti do Monaca

Image
NAKRATKO ZA KORMILOM /

Privremeni trener Dinama poznato je lice u klubu: Trajno rješenje mora pasti do Monaca

Bilo je onih koji su zagovarali njegov otkaz čim je utakmica protiv Bayerna završila, a ima i podosta onih koju ovu odluku ne smatraju korektnom. Nakon što je Dinamo obavijest objavio na službenoj stranici kluba, komentari su se odmah napunili raznim mišljenjima. Evo što o odluci kluba misle navijači i kako su se oprostili od Jakirovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hvala na doprinosu u Dinamovim uspjesima, na naslovima državnog prvaka i ulasku u Ligu prvaka. One loše stvari treba što prije zaboraviti, posebno poraz od Hajduka u prvenstvu i ovu katastrofu s Bayernom. Sretno u nastavku karijere."

"Kako ste se lako riješili čovjeka koji nam je donio duplu krunu i Ligu prvaka, strašno, stvarno ne znam što ste očekivali protiv Bayerna na otvaranju Lige prvaka gdje je svaki gol itekako bitan zbog novog formata, a još i tri penala. Da ste Kloppa doveli ne bi se obranio od Bayerna što je u nekoliko navrata i sam dokazao vodeći Borussiu. Kada nitko nije htio preuzeti onakav Dinamo, on je napustio svoje sigurno mjesto i posao u Rijeci u najboljim trenutcima i izvukao Dinamo iz ponora. O ovoj sezoni ne moramo ni pričati, Qarabag nam ni gola nije zabio! Gospodine Jakire sretno dalje!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hvala dragom bogu da smo se ovog riješili, barem neka korist od one sramote protiv Bayerna."

"Izuzetno glup potez! Bravo za upravu!"

"Dve, tri tekme lošiji rezultat i odmah promjena trenera koji nas je isčupao iz najturbulentnije sezone, uzeo trostruku krunu, odveo klub do grupne faze LP… Upravo piši kući propalo… Sad će dovest ime koje povezujete svaki put nakon otkaza i koji će pričat bajke o rezultatima do prvih poraza. Jakire, sretno!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Napravio je dosta, realno ne moze mu se prigovoriti, ali još nije dorastao Dinamu i treba mu iskustva.. Možda u budućnosti opet sjedne na plavu klupu. Hvala Profa i sretno dalje."

"Za sve apologete samoprozvanog Profe dovoljno je reći da smo jedva dobili raspalog Osijeka, Rijeku koja je bila na konopcima nakon Olimpije nismo dobili, derbi od Hajduka izgubili i sad ova kanonada na Allianz Areni. Profa hvala na svemu, zbogom i ne vraćaj se."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hvala na duploj kruni i ulasku u Ligu prvaka. Nije to zaslužio. Sretno u daljnjem radu, Profa."

"Neka se igrači odreknu place za 9. mjesec nakon poraza od Hajduka i 9 komada od Bayerna."

"Liga prvaka sezona nije dobro počela i tako možemo svakog trenera smijeniti, ovim potezom pokazujemo da smo neozbiljan klub. Hvala Jakire na svemu i čudesnoj sezoni što si nas izvukao i SRETNO."

"Prije svega nepravda velika!! Hvala Jakiroviću za sve radosti koje si donio zadnjih godinu dana!!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo