strah od terorizma / Ništa se ne prepušta slučaju: finale Lige prvaka u Cardiffu osiguravat će 15.000 policajaca!

Image
Foto: AP Images

Iako su agencije danas prenijele kako će organizirano gledanje utakmice na trgovima Cardiffa biti ukinuto, UEFA je popodne ipak objavila kako će biti postavljene navijačke zone

26.5.2017.
17:25
AP Images
VOYO logo

Bliži se utakmica svih utakmica. 3. lipnja u Cardiffu ćemo imati priliku vidjeti sudar divova, europski klasik i pravu poslasticu, jer na Millenium Stadiumu će se sudariti Real Madrid i Juventus

Utakmica će zasigurno privući zanimanje nebrojenih gledatelja, kako onih s kartama, tako i onih koji će se zateći u velškoj prijestolnici pa će htjeti okusiti dašak atmosfere ovog dvoboja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, u jeku terorističkih kriza na europskom tlu neće sva pažnja biti usmjerena samo na nogomet, već i na napore da večer prođe bez velikih incidenata, posebice terorističkih. 

Iako su agencije danas prenijele kako će organizirano gledanje utakmice na trgovima Cardiffa biti ukinuto, UEFA je popodne ipak objavila kako će biti postavljene navijačke zone. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Navijačke zone i festival bit će organizirani, ali uz velike sigurnosne mjere. One su razvijene tijekom nekoliko mjeseci zajedničkog rada Velškog nogometnog saveza i lokalnih vlasti", navodi UEFA. 

Za sigurnost u Cardiffu tako će biti zaduženo čak 15.000 policajaca, a oko stadiona će biti postavljeno nekoliko zaštitnih blokova. Također, krov stadiona biti će zatvoren za vrijeme utakmice. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon posljednjeg incidenta u Manchesteru, vlasti više ništa očito ne žele prepustiti slučaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo